Nieuwe importeur voor Hensel studioapparatuur

Hensel Studiotechniek in Cuijk nieuwe importeur van Hensel in Nederland

Sinds dit voorjaar is Hensel Studiotechniek uit Cuijk (Noord-Brabant) dé Nederlandse importeur voor de flitsers en studioapparatuur van Hensel. Vanuit het Duitse moederbedrijf zijn de fotografen Peter de Koning en Patrick Bongartz aangewezen als exclusieve dealer en importeur voor de Nederlandse markt. Zij zetten hun vakkennis, ervaring en enthousiasme in om professionele fotografen en studio’s te adviseren en ondersteunen.

Peter de Koning – Hensel Studiotechniek

Patrick Bongartz – Hensel Studiotechniek

Hensel Studiotechniek werkt rechtstreeks samen met de toonaangevende Duitse fabrikant van flitsers en studioapparatuur. Patrick Bongartz en Peter de Koning -beide fotograaf en eigenaren van Hensel Studiotechniek- willen echter meer zijn dan een importeur.

Ze verhuren apparatuur, ruilen oude apparatuur van andere merken in en werken aan een gedegen experience center waar iedereen welkom is om zelf te ondervinden welke Hensel producten aansluiten bij zijn of haar behoefte. Bovendien zijn ze dealer van XY imager, het systeem om perfecte 3D en 360° graden foto’s te maken.

Naast eigen kennis en ervaring kan Hensel Studiotechniek leunen op internationaal topfotograaf Marco ter Beek, fervent gebruiker van Hensel producten. Hij is een enthousiaste ambassadeur van Hensel in Nederland.

Hensel vernieuwend en toonaangevend

Hensel staat al jarenlang te boek als vernieuwend, toonaangevend en tegelijkertijd zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Flitsers, lichtvormers, flitsgeneratoren, locatiesets en studio benodigdheden hebben een lange levensduur en een mooie vormgeving. Kortom: systemen waar zij volledig achter staan.

Aantrekkelijke inruilactie

Om fotografen kennis te laten maken met Hensel trappen Bongartz en de Koning af met een aantrekkelijke inruilactie voor oude of gebruikte flitsers, ongeacht het merk.

Voor ervaren Hensel- gebruikers is de actie een unieke mogelijkheid om voordelig hun apparatuur up-to-date te brengen en voor gebruikers van o.a. Multiblitz en Bowens dé kans om voordelig de overstap te maken.

Meer informatie vindt u op de website: www.hensel-studiotechniek.nl

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *