Blog

SuperimposeX : photoshoppen op de iPad voor 6 euro

Enige tijd geleden werd op marktplaats het boek Imagine, Shoot, Create van Annegien Schilling (ook wel bekend als fetching_tigerss, google er maar eens naar) gratis aangeboden.

Ik was erg geïnteresseerd in haar werk dus betaalde ik de verzendkosten en kreeg ik het boek toegestuurd. Later heb ik haar tweede boek Twisting reality ook nog (op marktplaats) gekocht.

Tijdens het lezen viel mijn oog op het programma dat ze gebruikt om haar beelden samen te stellen: SuperimposeX, geschikt voor de iPad (en in mindere mate voor de iPhone) en te koop voor 6 euro (incl.BTW) in de AppleStore. Er is overigens ook een SuperimposeV voor videobewerking.

Lees verder »
Alison Jackson - Kim in the Pool

Alison Jackson | Truth is Dead

Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht presenteert tot en met 15 september 2024 een spraakmakende tentoonstelling van de Britse fotograaf en filmmaker Alison Jackson.

De expositie ‘Truth is Dead’ toont zestig humoristische portretten van internationale celebrities en twee video’s. Voor de enscenering van de gesimuleerde paparazzi shots en documentaire beelden zijn lookalikes en acteurs gezocht.

Lees verder »