Andere blogs

Ik maak 22 foto’s met AI (Artificial Intelligence)

Kunstmatige intelligentie of artificiële Intelligentie (afgekort AI) maakt al een langere tijd deel uit van ons dagelijks leven. We gebruiken gezichtsherkenning in onze smartphones, antwoorden van chatbots en ga zo maar even door. Omdat je steeds meer AI terug vind in fotobewerkingssoftware was ik benieuwd of ik met behulp van AI ook foto’s kan maken. Zie hier mijn zoektocht en mijn resultaten die ik gemaakt heb.

Foto’s maken met Adobe Firefly

In mijn blog Ik maak 22 foto’s met AI sprak ik al over Adobe Firefly. Vandaag heb ik Adobe Firefly voor het eerste kunnen testen. Ik heb hiervoor dezelfde tekst gebruikt als in mijn vorige blog. Ik deze video zie je hoe ik Adobe Firefly gebuik en op deze pagina zie je een aantal resultaten die ik heb gemaakt.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *