Nature Talks Photo Festival Online

Zaterdag 12 & zondag 13 december 2020 – Online vanuit je eigen woonkamer

Op 12 & 13 december vindt het Nature Talks Photo Festival plaats. Een allround natuurfotografie-event met een breed scala aan genres: van macro-, landschaps- en wildlife-fotografie tot storytelling. Dit jaar vindt het festival, vanwege de COVID-19 maatregelen, online plaats.

Tijdens dit internationale festival laten wij 25 van ‘s werelds beste natuurfotografen aan het woord. De fotografen vertellen hun verhaal, geven hun geheimen prijs en delen hun mooiste foto’s. Zo komen zowel de beginnende als meer ervaren fotografen volledig aan hun trekken. Ook is er, net zoals bij het fysieke fotofestival, de mogelijkheid om aan masterclasses deel te nemen en om je foto’s/portfolio door de experts te laten reviewen.

Dit jaar geven de standhouders op de virtuele fotografie beursvloer ook uitleg over de nieuwste snufjes en presenteren ze hun producten. De Nature Photographer of the Year 2020 wordt op zaterdag 12 december bekend gemaakt tijdens de online prijsuitreiking.

Wil je met korting bij het Nature Talks Photo Festival zijn? Lees dan nog even verder

De 5e editie van het Nature Talks Photo Festival

Een lustrum! Een weekend lang kun je genieten van alle aspecten die de natuurfotografie rijk is: van macro-, landschaps- en wildlife-fotografie tot storytelling. En dit jaar vindt het festival online plaats. Met nationale en internationale topfotografen en filmers, een aantal sprekers zijn onder andere bekend van National Geographic.

Zo’n 25 verschillende natuurfotografen komen aan het woord en delen hun meest magnifieke beeldmateriaal. Zo wordt een uniek en gevarieerd programma geboden voor alle natuurliefhebbers. 

Met de opbrengsten van het Festival worden onder andere diverse kleinschalige natuurbeschermingsprojecten in Nederland en Vlaanderen ondersteund, in samenwerking met de Vlinderstichting, Natuurpunt en anderen.


Festivaltickets

Voor het inspirerende Nature Talks Photo Festival kun je tickets krijgen vanaf 35 euro (dagticket). Een weekendticket schaf je voor 60 euro aan. Klik op deze link voor meer informatie over het programma.

Speciaal voor jullie heb ik een kortingscode weten te bemachtigen van 10% ! De kortingscode die je kunt gebruiken is:’Fotoclubtalks20

Online fotofestival

Het voordeel van het online fotofestival is dat je niet meer hoeft te kiezen uit de verschillende programma’s. Je kunt alles tot 1 maart 2021 terugkijken, net wanneer het jou uitkomt. Dus kan je er bijvoorbeeld 12 en 13 december niet bij zijn, geeft dat helemaal niks. Door de mogelijkheid van onbeperkt terugkijken hoef je namelijk helemaal niets te missen! Het enige dat je nodig hebt is werkend internet.


Nature Photographer of the Year

Op zaterdagavond 12 december om 20.00 uur uur reiken we de prijs uit van onze fotowedstrijd Nature Photographer of the Year met dit jaar 19.547 inzendingen uit 95 landen zal het heel spannend worden. Wil je onder embargo de uitslag hebben laat het ons weten. Kijk voor meer info op onze Nature Photographer of the Year site.

Publieksprijs

Op zaterdagavond 12 december om 20.00 uur vindt de feestelijke uitreiking van de Nature Photographer of the Year-contest online plaats. De jury kan slechts 61 winnaars kiezen uit de maar liefst 19.547 ingestuurde beelden. Daarom introduceren zij dit jaar de publieksprijs. De bezoekers kunnen tijdens het fotofestival op hun favoriete foto stemmen. Met jou stem kiezen ze de winnaar van de NPOTY 2020 publieksprijs! Wie wordt de winnaar?!

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *