Get The Picture Challenge: Cijfers en Letters

Get The Picture Challenge; CIJFERS en LETTERS | 1 november t/m 28 november

De Get The Picture Challenge van deze maand is; CIJFERS EN LETTERS.

Cijfers en L3tt3r5 daar kan je heel creatief mee omgaan. Je kan letterlijk cijfers en letters fotograferen maar je kan ook denken in figuren, paartjes etc. vorige maand hadden we maar liefst 69 inzendingen en ik wil je uitdagen om deze maand ook jouw bijdrage (weer) in te sturen door je foto in het album te zetten. Succes.

Heb je een vraag? Laat je horen in de Get The Picture club

Stuur je foto in het fotoalbum die bij deze challenge hoort. Als je niet weet hoe dit moet bekijk je eerst deze pagina

 1. Word lid (GRATIS) van de Get The Picture club
 2. Klik op het album van de challenge van deze maand
 3. Klik linksonder op de blauwe knop foto’s toevoegen (je moet hiervoor wel ingelogd zijn en gratis lid worden van de Get The Picture club)
Get The Picture Challenge; CIJFERS en LETTERS | 1 november t/m 28 november

Wat is Get The Picture Challenge?

Elke maand krijg je een nieuwe foto uitdaging om te gaan fotograferen. Je wordt geïnspireerd door onze Fotoclub Fotografie Community van bevriende fotografen die samen met jou aan deze uitdaging deelnemen.

In de Get The Picture club kan je naast je gemaakte foto’s insturen ook vragen stellen die je hebt bij het maken van je foto’s voor de Get The Picture Challenge.

Iedereen die meedoet wordt ook uitgedaagd om andere mensen vooruit te helpen door o.a. vragen te beantwoorden die bij de discussies worden gesteld. Ook het geven van feedback, tips en tricks zijn voor iedereen een waardevolle aanvulling.

Kortom de Get The Picture Challenge is een leuk manier om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen en om betere foto’s te maken je camera beter te beheersen. De Get The Picture Challenge is geen fotowedstrijd en iedereen kan meedoen op elk niveau. Het is jouw uitdaging.

Spelregels!

 1. De foto’s moeten gemaakt zijn na de eerste van elke maand als de nieuwe Get The Picture Challenge live gaat. Foto’s mogen dus niet eerder gemaakt zijn en/of uit je archief komen.

  Het is een Challenge en je wilt namelijk uitgedaagd worden om te gaan fotograferen en daarvan iets te leren. Dat doe je alleen door nieuwe foto’s te maken.

 2. Je mag maximaal 2 foto’s toevoegen per Get The Picture Challenge.

 3. Geen logo’s, namen en teksten in de foto’s in de vorm van een watermerk. Je mag wel logo’s, namen en teksten fotograferen.

 4. Geef een beschrijving hoe je de foto gemaakt eventueel met welke instellingen. Deze laatste is niet verplicht maar wel interessant voor kijkers en deelnemers.

 5. Tot slot like en deel deze blog zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Ook deze is niet verplicht maar wel top als je dat doet.

Get The Picture Wall of Fame

Ik kies elke maand van de ingestuurde foto’s samen met een aantal andere mensen de beste en mooiste foto’s uit

Dit zullen maximaal 15 foto’s zijn maar het kan er ook maar 1 zijn. Deze foto’s komen op de Wall of Fame terecht met je voor en achternaam en maken kans om geëxposeerd te worden op de Get The Picture Foto Expositie.

Aan het einde van elke maand laat ik de gekozen inzendingen zien via een blog (zoals deze).

Get The Picture Foto Expositie

Mijn wens is om de beste foto’s van elk jaar te exposeren in onze Get The Picture Foto Expositie.

De eerste editie zal afhankelijk van de mogelijkheden dit jaar voor het eerst gerealiseerd worden.

Het liefst zou ik hiervan een foto expositie maken die door het hele land te zien is. (Dus heb je ruimte om deze expositie bij jou in de buurt te tonen laat het ons weten) Tips, hulp en suggesties welkom.

De beste inzendingen van vorige maand | oktober 2020 – HERFST

Maar liefst 69 inzendingen in oktober. Het was dus ook echt moeilijk deze keer om foto’s te kiezen. Uiteindelijk heb ik er 15 uitgekozen. Complimenten voor de geweldige foto’s. Ook als je foto hier niet bij staat een dik compliment voor jou.

Doris Martens
Doris Martens

Dirk Velle
Dirk Velle

Wil Van Mol
Wil Van Mol

Marij Nuij
Marij Nuij

Henk-Jan de Bruijn
Henk-Jan de Bruijn

Iris van der Sanden
Iris van der Sanden

Peter Raafs
Peter Raafs

Marion Salwegter
Marion Salwegter

Hendrik-Willem Pals
Hendrik-Willem Pals

Marc Claassen
Marc Claassen

Henriëtte Smits
Henriëtte Smits

Joop Jaspers
Joop Jaspers

Liesbeth Stam
Liesbeth Stam

Hans Lentz
Hans Lentz

Jac Zwart Wit
Jac Zwart Wit

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *