Vraag en Antwoord

Betalen

Ons rekeningnummer is NL42 RABO 0130 0724 19. Vermeld bij het betalen altijd je naam en factuurnummer.

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een beveilige verbinding. Je herkent een veilige verbinding aan het slotje in je browser.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Is het bedrag meerdere keren afgeschreven van je rekening, maar heb je maar één order / boeking geplaatst? Dit bedrag krijg je natuurlijk zo snel mogelijk terug. Binnen 7 werkdagen staat het bedrag weer op je rekening, beloofd.

Online kun je betalen met iDEAL, creditcard (we accepteren Visa of MasterCard), Apple Pay, Fotoclub-cadeaubonnen of een handmatige overboeking. Op locatie kan je in overleg kan je betalen contant geld.

Je kunt je facturen bekijken en downloaden onder Mijn Fotoclub door in te loggen en op je naam te klikken. Heb je de bestelling net geplaatst? Wacht dan tot je bestelling verzonden is. Hierna ontvang je de factuur in de verzendbevestiging. Heb je vragen over jouw zakelijke factuur? Neem dan contact op met jouw accountmanager.

Bestellen en Boeken

Het bestellen / boeken van een cursus of workshop

• Kies hier een cursus of workshop naar keuze en kies de (start)datum
  • Klik op de (rode)knop; Ja, ik meld met aan.
  • Jouw gekozen cursus of workshop is toegevoegd aan jouw winkelmandje
  • klik op de (blauwe)knop Afrekenen.
  • Controleer je bestelling / boeking
  • Klik op Checkout
  • Vul je gegevens in en kies je betaalmethode
  • Vergeet niet akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden door op de tekst te klikken of aan te vinken
  • Klik op Veilig Betalen

Cadeaubonnen, kortingscodes en vouchers

Ja! Je koopt onze fotografie-cadeaubonnen online.

Je kunt kiezen uit verschillende bedragen en uit een Fotografie Cadeaubon om zelf af te drukken of een Fotografie Cadeaubon per Post. We versturen jouw boodschap handgeschreven per brievenbus post

Helaas is het niet mogelijk om na het bestellen een kortingscode of cadeaubon te verrekenen.

Klik tijdens het afrekenen bij cadeaubon inwisselen op toevoegen. Vul hier je code(s) in. Je kan meerdere code tegelijkertijd toevoegen.

Controleer op de cadeaubon of in de e-mail met de (kortings)code van je cadeaubon of:

• je het minimale bestelbedrag bereikt hebt;
  • je cadeaubon nog niet vervallen is.

Zou je cadeaubon moeten werken, maar krijg je toch een foutmelding? Neem dan contact met ons op.

Je hoeft je cadeaubon niet in één keer besteden. Heb je alleen de (kortings)code van de cadeaubon bewaard en wil je weten wat de waarde ervan is of hoeveel je nog te goed hebt?

• Ga naar deze pagina om je tegoed op te vragen ( en scroll een beetje naar onder)

Je vindt de vervaldatum in de e-mail met de voucher of kortingscode of op de cadeaubon. Heb je de bon cadeau gekregen? Met de code die op je cadeaubon staat kunnen wij voor je opzoeken hoe lang het nog geldig is. Neem even contact met ons op, dan kijken wij het voor je na.

Mijn Account

Je kan de video ook op volledig scherm bekijken door op de letter F te klikken op je toetsenbord. Het scherm weer terug naar normaal dan klik je op de Esc toets.

Wat vervelend dat het niet lukt een account aan te maken.

Misschien heb je het verkeerde e-mailadres doorgegeven. Dit gebeurd iedereen wel eens. Probeer het gerust nog een keer. Het kan zijn dat we een tijdelijke storing hebben op onze website. Kom je echt niet verder? Neem dan even contact met ons op.

Vervelend dat het niet lukt om in te loggen.

• Heb je al een account aangemaakt Fotoclub.nl? Of te wel bel je al lid of Fotoclub Fan? Zo niet, registreer je dan eerst via deze pagina.
  • Heb je al een account, en ben je al lid of Fotoclub Fan? Vul dan voor de zekerheid nog een keer jouw wachtwoord en e-mailadres in.
  • Kom je echt niet verder? Neem dan even contact met ons op.

Ben je jouw e-mailadres vergeten? Geen paniek! Neem even contact met ons op.

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen paniek! Het gebeurt vaker dan je denkt. Klik bij het inlogscherm op "wachtwoord vergeten" en vul je e-mailadres in. We sturen je een e-mail met verdere instructies om je wachtwoord te herstellen. Herkennen we je e-mailadres niet? Misschien heb je nog geen account. Maak er meteen een aan.

Je kan de video ook op volledig scherm bekijken door op de letter F te klikken op je toetsenbord. Het scherm weer terug naar normaal dan klik je op de Esc toets.

Om jouw persoonlijke gegevens (naam, email, adres, telefoonnummer) te wijzigen hoef je alleen maar even in te loggen. Binnen jouw account kun je jouw gegevens aanpassen.

Wil je je account verwijderen? Neem dan even contact met ons op.

Fotoclub Community

Mijn Cursussen en Workshops