Fujifilm | De instax mini Evo Hybride instant camera

Fujifilm heeft weer een nieuwe parel gelanceerd, de instax mini Evo Hybride instant camera, verkrijgbaar vanaf 1 februari 2022. Dit nieuwe hybride model, is een instax camera en smartphoneprinter in één, uitgerust met een printhendel voor een echte analoge beleving. Daarnaast creëer je tot wel 100 verschillende combinaties met de ingebouwde lenseffecten en filters. Dit maakt de “mini Evo” uniek en daarmee de droom van iedere creatieveling.

De instax mini Evo is een unieke, hybride instant camera met een helder 3 inch lcd-scherm aan de achterkant. Hiermee kun je gemaakte foto’s perfect beoordelen en kiezen welke je wilt printen. Dit gemak heeft al geleid tot de wereldwijde populariteit van Fujifilm’s hybride instant camera’s, waaronder de instax mini LiPlay. De nieuwe mini Evo biedt meer; geavanceerde functies, eenvoudige bediening, de hoogste printkwaliteit tot nu toe en meer mogelijkheden in de app dan ooit tevoren.

Honderd verschillende expressies

Uniek aan de mini Evo, zijn het lichtsterke 28mm F2.0 objectief, de tien geïntegreerde lenseffecten zoals: fisheye, vignette of dubbele belichting en tien filteropties zoals: sepia, retro of monochrome. Je kunt de veelzijdige opname-effecten combineren, hiermee creëer je tot wel 100 verschillende combinaties. Daarnaast print de mini Evo in de hoogste printkwaliteit tot nu toe (600 dpi), wanneer direct vanaf de camera geprint. Dat alles met een premium gevoel in een tijdloos klassiek design, precies zoals we van Fujifilm gewend zijn.

EVO FEATURE SHOT 10

FUJI MINI EVO

Instax mini Evo smartphoneapp

Bij een nieuwe camera (mét analoge printhendel), hoort natuurlijk ook een nieuwe app. De mini Evo smartphoneapp biedt een aantal nieuwe, geavanceerde functies. Zo verstuur je met de functie “TRANSFERRED IMAGES” je mooiste foto’s in het welbekende instax frame naar je smartphone. Je mooiste herinneringen delen op je socials was nog nooit zo leuk… Print daarnaast binnen no-time je mooiste herinneringen direct vanaf je smartphone met de “DIRECT PRINT”- functie. Of bedien de instax mini Evo op afstand met de functie “REMOTE SHOOTING”. Als laatste heb je de mogelijkheid om honderden instax mini masterpieces op een micro SD-kaart op te slaan.

Instax MINI

Mini Evo Stills

De beste printkwaliteit tot nu toe

Met het lcd-scherm aan de achterkant van de camera kun je afbeeldingen selecteren, kaders toevoegen, bewerken, afdrukken en beeldinstellingen aanpassen. Dankzij de ingebouwde lithiumionaccu wordt de camera voorzien van voldoende stroom, zodat je tot wel 100 prints kan maken in de beste printkwaliteit tot nu toe.

Instax mini film “Stone Gray” Bij de lancering van de mini Evo zal tevens de nieuwe instax mini film Stone Gray verschijnen. Een stijlvolle grijze rand met metallic zilveren accenten, voor een opvallend contrast met levendig afgedrukte foto’s. Met deze film tover jij iedere print om tot een luxurious piece of art. Instax mini film Stone Gray bevat tien films per verpakking en is compatibel met alle instax mini camera’s- en printers.

Prijzen en beschikbaarheid De mini Evo wordt aangeboden in een klassiek design, zwart met zilveren accenten en is verkrijgbaar vanaf 1 februari 2022 voor een adviesverkoopprijs van €199,99 (SD-kaart niet inbegrepen). De nieuwe instax mini film Stone Gray zal beschikbaar zijn voor de adviesverkoopprijs van €9,99.

Instax Mini Evo Stills

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *