Maak 4 keer kans op twee kaarten voor de Fotofair

Zo maak je kans om te winnen

Maak 4x kans op twee tickets voor de Fotofair Dit jaar wordt de Fotofair alweer voor de 5e keer gehouden. Het leuke van de Fotofair vind ik dat je de hele dag kan fotograferen bij de vele demonstraties en fotomomenten. Het is dus aan te raden om je camera bij de hand te houden! Echt leuk om te doen en zeker het bezoeken waard. Wil je twee kaarten winnen en 4x kans maken? doe mee;

1. Plaats een reactie en laat weten wat jij graag fotografeert. (dat is alles er is geen nummer 2.)

We verloten over 8 dagen 4x twee tickets onder de mensen die een reactie op deze blog hebben geplaatst. Hou de reacties in de gaten want daar plaatsen we de einduitslag. De winnaars worden random geloot via Random.org en ontvangen bericht per e-mail.

De winnaars van de twee entreekaarten per persoon zijn:

 1. Frans Snoeren
 2. Elise Beckers
 3. Zeid Al-Yassiri
 4. Frans Houweling

 

Je kan ook direct kaarten bestellen met 20% korting. Je gebruikt dan de kortingscode: fotoclub2019

Je kan hier je tickets bestellen https://fotofair.nl

Plaats nu je reactie en laat weten wat jij graag fotografeert.

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Ik fotografeer het liefst mensen, portretfotografie maar ook straatfotografie. Aangezien ik nu nog cursussen volg en ik nog macro, ruimte en natuur zal ontdekken kan misschien mijn interesse uitgebreid worden …

 2. Ik ben het liefst in de bossen met m’n 90mm macro en 70-200 4.0. Ik vind het heerlijk om, te voet vanuit huis, de bossen in te wandelen en te genieten van de natuur en de fotografie.

 3. Ik hou van de natuur, dus daar gaat mijn voorkeur naar uit om te fotograferen. Vooral dieren, als het kan in actie. Maar daar moet ik nog een beetje aan werken 😉 Daarnaast vind ik druppelfotografie leuk om te doen.

 4. Ik doe graag fotograferen en vast leggen projecten, wil hiermee het project vertellen in Beeld.
  Op mijn site http://www.mathsfotografie.nl vindt u wat ik bedoel. Bijvoorbeeld men gaat een kunstwerk plaatsen ergens, dan begin ik met fotograferen tijdens het maken van de fundering, daarna al het werk vanaf begin plaatsing kunstwerk tot het het kunstwerk geheel klaar is en geplaatst.

 5. De zon…. De zon in iemands haren, de zon achter iemand, de zon verstopt achter een boom of naast een gebouw, zons op en ondergang, de warme kleuren in het golden hour, of de felheid van mid-dag, geen lichtbron zo veelzijdig en wispelturig, met natuurlijke wolken softbox, of in de regen met veelkleurige regenboog, mystiek met mist, ja… Ik fotografeer graag met/ de zon

 6. Ik vind het leuk om alles wat er gebeurt in Oegstgeest te fotograferen. Een optreden van eenfantastische band in de enige kroeg die we er nog hebben. Een kikker die in het gras verscholen zit. Zwanen die onstuimig de liefde bedrijven. Een omgewaaide boom. Een kasteel dat is verpakt in bouwdoek. Schaatsend publiek op de natuurijsbaan. Nieuwbouwwijk in ontwikkeling. Dat zeg ik, alles! 😉

 7. Ik fotografeer vooral graag alles wat met water te doen heeft. De verstilde zee, reflecties in grote waterplassen, grachten die bevroren zijn in de winter, woeste golven met lange sluitertijden. Dat in combinatie met zonsopgang en ondergang maakt het plaatje compleet.

 8. Ik heb veel aan straatfotografie gedaan en bejaarden in verzorgingshuizen gefotografeerd (tehuis voor bejaarde zeelieden in Egmond, Prins Hendrikstichting). Dit is nu erg moeilijk vanwege veel bejaarden daar een beperking hebben, bv dementie). Jammer, want ik heb daar vanaf de 80er jaren gefotografeerd. Ik doe nu veel aan landschaps- en natuurfotografie. Ben zelf 75 jaar, maar nog steeds voorzitter van een fotoclub in Amsterdam.

 9. Ik zeg wel eens “schoonheid is overal, je moet het alleen wel zien” – natuurlijk is het fantastich om prachtige landschappen vast te leggen, of dingen die zich dagelijks voor je neus afspelen, maar het liefste combineer ik foto’s met tekst waardoor je het verhaal verder kunt uitwerken. Zeker bij het maken van portretten werkt deze combinatie heel fijn voor mij….

 10. Ik fotografeer het liefst mensen in een bijzondere omgeving op een onverwachte moment Bijvoorbeeld trainende koorddansers, straatmuzikanten, kunstenaars, een bruidspaar(niet uitgenodigd) of sportende amateurs.

 11. Ik fotografeer graag natuur , maar ik wil me graag beter ontwikkelen in kinderen en zelfportretten .
  Ik ben 15jaar dus ik weet niet of ddit al wel voor mij is om mee te doen , maar het lijkt me wel leuk om te winnen!

 12. Mijn passie ligt bij vogels, de natuur. Maar sinds kort ben ik ook begonnen met avond fotografie en mensen in hun beroep vast te leggen. Gisteren nog prachtige skate foto’s gemaakt. Ben eigenlijk wel bijna elke dag op pad.

 13. Ik fotografeer heel graag tegenlicht, en probeer ook wel eens om rechtstreeks tegen de zon in te fotograferen wat soms erg mooie effecten oplevert.
  Verder mag ik graag lijnenspel en architectuur fotograferen en dan zeker kleinere details.
  En als dan de natuur, dat is altijd een uitdaging om daar iets speciaals van te maken. Daarom zal ik ook zeker vanavond de volle maan fotograferen.

 14. Hoi, ik ben Ronald en fotografie is mijn uitlaadklep naast mijn leuke maar drukke baan. In de weekenden ben ik buiten met mijn camera te vinden. Landschap vind ik leuk en portret mag ik ook graag doen maar macro is waar mijn hart ligt. De kleine dingen waar iedereen snel aan voorbij gaat vastleggen. De lente komt er aan, dus ook de insekten en de jonge plantjes en bloemetjes komen weer langzaam tevoorschijn….. heerlijk! Ik zou graag twee kaarten hebben voor dit mooie evenement! Groet Ronald

 15. Het mooiste en leukste aan fotograferen vind ik de momenten die je onverwacht vastlegt. Het mooiste om te te fotograferen zijn kinderen/mensen. En dan bijv. kinderen spelend en doen in hun eigen wereldje. Of het in t park is of gewoon thuis met hun speelgoed, er kan gewoon een prachtig moment ontstaan en om juist dàt moment vast te leggen vind ik fantastisch. O, en zou je mij op een festival of een groot dansfeest rond laten lopen met een camera, dan zou ik helemaal in mijn nopjes zijn en heel veel foto’s maken!

 16. Het liefste fotografeer ik wilde dieren. Daar op safari gaan zo duur is, komt het in de praktijk op neer, dat ik vooral in dierentuinen en safaripark Beekse Bergen fotografeer (Daar woon ik dichtbij). Ook maak ik graag foto’s van.mijn kleinzonen. Geen portretten, maar terwijl ze aan het spelen zijn.

 17. Ik fotografeer graag mensen, natuur (dieren, bloemen, etc), en cultuur (tijdens het reizen) 🙂 druk bezig met de beginners cursus dus wie weet word het lijstje snel langer 😀

 18. Dag fotoliefhebbers,

  Ook ik heb mijn hart in de fotografie gelegd. Ik fotografeer graag natuur met dieren en landschapoen. Omdat ik ook in vakanties veel fotografeer zijn dat ook de momenten waarop ik gebouwen, interieurs en mensen fotografeer.

  Groeten, Dirk

 19. Ik fotografeer graag in de Efteling en dierentuinen. Maar natuur vind ik ook erg mooi om te fotograferen. Sinds kort ben ik ook aan het oefenen met portretfotografie. Wil graag verder groeien.

 20. Modelfotografie is mijn passie. Een model mooi aankleden de make-up, kapsel enz verzorgen en dit dan vast leggen zowel in de studio als op locatie. Ook stillevens is een tak in de fotografie die ik graag beoefen omdat je dan ook alles zelf in de hand hebt.

 21. Ik fotograaf Tilburg het liefst bij mij aan de Piushaven zonsondergang en landschap’s maar ook veel architectuur in Tilburg zet graag op de foto dit doe ik met een Nikon D500 of Fuij XT2

 22. Ik fotografeer graag op straat. Het vastleggen van spontane situaties en het straatbeeld vind ik fantastisch. Vooral dat jaren later weer terug te kijken en te zien hoe het straatbeeld is veranderd.

 23. Ik hou ervan om vervallen en verlaten panden zoals huisjes en kastelen waar nog veel in staat te fotograferen. Wel waar je het verval al ziet mr waar een verhaal achter zit. Het hele avontuur er omheen vind ik ook gewrldig. Ja dit doe ik echt met passie.

 24. Met heel mijn fotohart fotografeer ik het liefst de sport. De uitdrukkingen en emoties . Geweldig mooi. Op zoek naar meer trucks en tools om emoties te vangen bezoek ik de fotofair. Mooi om een keer mee te grabbelen.

 25. Ik fotografeer het liefst reis foto’s tijdens de gemiddeld 9 maanden per jaar dat we op reis zijn. Dat zijn dan veelal natuur foto’s en bijzondere dorpen, steden foto’s. Ook karakteristieke portretten ga ik niet uit de weg.

 26. In het algemeen fotografeer ik veel in het buitenland omdat ik daar veel ben maar het mooiste vind ik de macrofotografie. Daar bak ik nog weinig van moet ik bekennen maar zou dat dolgraag beter willen gaan leren met mijn (net nieuwe) camera de Fujifilm X-T2. Oefening baart kunst!

 27. Ik fotografeer het liefste kinderen. Niet geposeerd maar spelend, wanneer ze het niet doorhebben. Ik merk dat ik dan vooral inzoom op hun gezichtsuitdrukking. Dus een soort van portret fotografie maar dan niet geposeerd.

 28. Ik fotografeer graag zwangerschappen, newborn en kids! Op de fair lijkt het me leuk om een soort van straatfotografie te doen 😉

 29. Fotografeer graag natuur en mijn honden (labradors) op shows valt niet altijd mee vooral de black labradors er zijn altijd verbeterpuntjes voor de perfecte foto.

 30. ik fotografeer alles. het liefst met veel fantasie. En recht uit het toestel. Zo warmen we ons op aan de zon of vangen we de zon in een netje. maar ook een kind op een groot paard met prachtige jurk in een fantasierijk bos. En de honden met al hun kunstjes. Maar ook de bijtjes en de vlinders in hun prachtige omgeving. Maar ook miniautootje met gewone mensen die instappen. En de zwanen bij prachtige zonsopkomsten.
  En natuurlijk net als de superwolfbloedmaan, gaat vandaag ook de supersneeuwmaan op de foto

 31. Als ik aan het fotograferen ben ,zit ik helemaal in mijn element. . Het liefste fotografeer ik alles in de natuur ,van macro ,dieren, omgeving ect.

 32. Ik fotografeer alles wat ik door mijn lens zie! Soms denk ik wel eens…ik zie heel de wereld door EEN oog! Overal zie ik wel een mooi plaatje in! Wat soms ook bijzondere foto’s oplevert.

 33. Ik maak heel graag foto’s van alles, als ik daarmee de simpele pure schoonheid kan laten zien. Iets een stukje aandacht mag geven gewoon omdat het puur en mooi is. Natuur, dieren en mensen zijn wel mijn favorieten onderwerpen.

 34. Ik ben rolstoel gebonden en fotograferen is voor mij een rustpunt. Fotografeer het liefst in de natuur en met de natuur, portretten, natuur, honden en nu in de stad stadsfotografie. De ene keer in een middag twee foto’s en de andere keer meer dan 100.

 35. Wat een leuke actie.
  Ik fotografeer graag mensen zoals ze echt zijn en hoe ze zich echt voelen.
  Dit combineer ik dan ook graag met mijn werk als coach. Als reflectie op zichzelf en om een verandering in gang te zetten.
  Zeer dankbaar om na een tijd diezelfde persoon weer mogen portretteren.

 36. Wat ik graag fotografeer? Je kunt beter vragen wat ik niet graag fotografeer.
  Mijn horizon is heel groot, ik ben erg leergierig en vind alle nieuwe dingen een uitdaging.
  Van natuur, landschap, macro, straat, familie tot creatief.

 37. Hallo Marcel
  Ik fotografeer graag de mensen in de stad , straatfotografie dus en architectuur. Je hoeft je camera maar mee te nemen en er is altijd wel iets verrassends te fotograferen. Erg leuk om te doen. Met hartelijke groet, Ellen

 38. ik fotografeer graag mensen in welke vorm of omgeving dan ook….
  fotografeer ook wel eens natuur , macro of gebouwen, maar als er mensen bij/in staan vind ik het al snel boeiender…. ben een mensen mens maar dat was denk ik inmiddels al duidelijk….

 39. Ik fotografeer alles wat in de natuur leeft en natuur is.
  Ook maak ik veel macrofoto’s, van allerlei insecten, vooral van libellen.
  Maar maak ook panoramafoto’s, vooral van Rotterdam.

 40. Ik geef mijzelf ieder jaar een opdracht om ieder jaar anders naar dingen te kijken. Bv de vergankelijkheid van het leven. Ik moet/mag mezelf selectief gaan kijken en natuurlijk de foto’s maken zoals ze zijn en niet bewerken of in scène zetten. Is erg leuk om te doen.

 41. Voor mijn hobby fotografeer ik eigenlijk alles wat ik tegen kom. Toen ik met iemand sprak en dit vertelde zei hij: je bent dus een moment fotograaf. Jip goede omschrijving. Vooral weerspiegelingen en doorkijkjes vind ik gaaf. Voor mijn eigen bedrijfje doe ik vooral gezinsfotografie. Momenteel ben ik bezig met een opleiding ;veel info en weer een hele nieuwe kijk op fotograferen. Weer helemaal vanuit een ander perspectief met je camera omgaan. Daarom zou ik graag naar de fair gaan, ook daar rondneuzen.

 42. Ik fotografeer overal waar ik kom de wijze waarop de WC doorgetrokken wordt. Het is onvoorstelbaar op hoeveel manieren dat kan en wat de verschillen per land zijn. Drukknoppen, hendels, de plaatsing ervan, etc. Fascinerend!

 43. Ik fotografeer graag vanalles, maar het liefst de kleine dingen waar je normaal langs loopt die dan van dichtbij. Om het wat klein is ook waarderen. Zo ontstaan vaak de leukste kiekjes. En dat maakt mijn dag weer goed.

 44. Ik ga er graag op uit en fotografeer mensen en vogels. Ik krijg ook graag een opdracht en dan maak ik daar graag iets van. Op mijn eigen manier.

 45. Dat moment dat je moet gaan nadenken wat je nou het liefste fotografeert….

  Het liefst fotografeer ik herrineringswaardige foto’s!!

  Ik zou bijvoorbeeld super graag bruiloften fotograferen, maar dat is nog een stapje te ver.

 46. Dag Marcel Wiegerinck dat is misschien ook wel gelijk probleem, want eigenlijk vind ik alles wel leuk om te fotograferen. Je kijkt constant rond en maakt in gedachten ook overl een foto van,, maar om het mooiste of misschien omdat het altijd om je heen is is de wonderlijke natuur om je heen. ( macro) bloemen.dieren (zonsondergang ) landschappen zwart wit
  Ach ja foto; maken is gewoon heerlijk om te doen,
  Zo zie je maar weer geen keus gemaakt
  Met vriendelijke groet Albert

 47. Ik fotografeer heel erg graag dieren en dan vooral honden. Ik ben hondenfotografie gaan doen nadat ik mijnstijlfotografie of de fotofair heb leren kennen. En ben daar alleen nog maar meer enthousiaster door geworden.

 48. Ik fotografeer nog maar kort. Hiervoor altijd alleen maar met mijn telefoon. Ik vind het heel leuk om kinderen te fotograferen, schoolfoto’s maken lijkt me daarom heel leuk.

 49. Hoe geweldig zal het zijn om deze kaarten te winnen zodat ik me nog meer kan verdiepen in portretfotografie om naar de workshop van Bram van Dal toe te gaan die op de fotofair geven wordt 🙂

 50. De zaken die ik het liefste fotografeer zijn dansers en sporters. De combinatie van bewegend beeld en stilstand in de foto vind ik eigenlijk het mooist.

 51. Omkijken, dat is de naam van mijn laatste expositie. Ik fotografeerde mensen die zich vrijwillig en onbaatzuchtig inzetten voor andere mensen, dieren of de planeet. Geïnspireerd door de 7 werken van barmhartigheid besloot ik met een collega-fotograaf barmhartigheid anno 2018 in beeld te brengen. Zo bezochten we de voedselbank, een handwerkclub, een man die vanuit huis medeflatbewoners helpt bij financiële zorgen, een oud voorzitter van de Zonnebloem die nog altijd de jaarlijkse picnick bij haar in de achtertuin organiseert voor zieken en ouderen, een vrouw die in de steek gelaten ratjes en andere huisdieren opvangt in haar eigen huis, een zwerfvuilopruimer en nog veel meer vrijwilligers die zich met ziel en zaligheid inzetten voor een betere en mooiere wereld. Wat kan er mooier zijn dan het fotograferen van zoveel positiviteit?
  Ik fotografeer het liefst mensen, in iedereen schuilt schoonheid. Dat in beeld brengen en tonen is mijn missie als fotograaf.

 52. Fotograferen is mijn lust en mijn leven, veel natuur en de rust doet een mens goed. Workshops geven in natuurfotografie is een heerlijk iets, om mijn kennis te mogen delen met anderen .

 53. Fotografeer het liefste dieren en mensen, zie graag de puur en echtheid van de persoon terug in de foto, dat geeft zo een ontzettend mooi beeld waar

 54. Ik maak het liefst macro foto’s en zou het top vinden als op de fotofair daar meer aandacht voor is. Ik kan het iedereen aanbevelen, er gaat een nieuwe wereld voor je open!

 55. Fotograferen is voor mij genieten in het nu, de omgeving waarnemen, scannen … om te zien wat kan ik er mee als fotograaf en dan naar de actie het maken van de foto. Kom ik thuis kan ik kijkend naar de beelden nagenieten van het moment

 56. Ik fotografeer gaarne portretten,landschappen, natuur en vooral mijn kleinkinderen die mee zijn op reis. Daar maak ik fotoboeken van en dan kan je deze van jaar tot jaar weer bekijken . En dan zie je hoe jouw kleinkinderen veranderen en evolueren. Zalig.

 57. Ik fotografeer graag de ziel en de emotie van een huis. Om herinneringen te maken voor de bewoners of familieleden. Hiervan maak ik een fotoboek wat op een creatieve wijze is gevuld.
  Herinneringen om niet te vergeten.

 58. Mijn gezin, een reis, de zon en de maan
  Een landschap, een portret met een lach of een traan
  Een actie, een macro, de carnaval
  Een bruiloft, een feest en een popfestival

 59. Het liefste fotografeer ik kinderen en maak ik portretten. Lief style fotografie vind ik echt prachtig, een persoon in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. Heel gaaf en leuk om te doen.

 60. Foto Fair is een leuke dag om te doen op fotografisch gebied. Je komt hier in contact met andere liefhebbers. Mijn interesse gat naar het fotograferen van mensen, vooral in klederdag. Deze dag is daar mooi voor. Enige cursussen heb ik al gevolgd.

 61. Ik fotografeer graag mensen in steampunk, piratenkleding of in een andere outfit. Ook landschapsfotografie vind ik erg leuk en verder vind ik het inspirerend om in “opdracht” te fotograferen en dan met een thema dat ik mezelf opleg of op een andere manier vind.

 62. Het liefst fotografeer ik de natuur, bloemen insecten enz, ik zoek vaak naar reflectie , bijv. in water. Dieren in de natuur of dierentuin, pretparken , evenementen en dan met name mensen of onverwachte gebeurtenissen.