Fotofestival “Lens op de Mens”

Lens op de mens nieuwe editie 2019!

Na het overdonderende succes van de vorige editie in 2017 komt er in de zomer van 2019 een nieuwe editie van het Internationaal Fotofestival ‘Lens op de Mens’. Vorige editie verwelkomde het fotofestival meer dan 500 foto’s van fotografen uit meer dan twintig landen uit alle uithoeken van de wereld.

Geïnteresseerde fotografen kunnen zich vanaf nu via www.fotofestivalpelt.be inschrijven.

100 Jarigen

Een honderdjarige vrouw kijkt vol vertrouwen in de spiegel, dit is het nieuwe beeld waarmee de tweede editie van het internationaal fotofestival ‘Lens op de mens’ aangekondigd wordt. Het beeld is van de Canadese fotografe Arianne Clement.

Haar fotoreeks over de schoonheid bij 100-jarigen werd tijdens de eerste editie van het fotofestival vorig jaar tentoongesteld in Pelle Melle. Vanaf nu kunnen geïnteresseerde fotografen inschrijven voor de tweede editie van ‘Lens op de Mens’. Ook dit jaar gebruiken we als centraal thema het menselijk portret in al zijn facetten.’Stuur jouw foto in voor 31 januari 2019

Nog tot eind januari zijn inschrijvingen mogelijk via de website www.fotofestivalpelt.be. Nadien zal een internationale jury bestaande uit ervaren vakmensen de foto’s selecteren. De vereniging van beroepsfotografen en VZW Studio, met een sterk netwerk in binnen- en buitenland en Breedbeeld als steunpunt voor niet-professionele fotografen onthaalden de idee met veel enthousiasme en zetten mee hun schouders onder het project. In samenwerking met verschillende partners en vele helpende handen.

We nodigen u van harte uit om ons uw mooiste foto’s te sturen
Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *