Van Sophie Sanders van Drukwerknodig.nl mocht ik alweer een fotoproduct testen. Vorige keer testte ik een fotobehang van 1200 x 2400mm voor ze, waar ik nog steeds erg blij mee ben. Drukwerknodig.nl is een webshop waar je zowel zakelijk als particulier drukwerk kunt bestellen. Ze zijn in augustus 2018 van start gegaan en groeien op het moment goed door. Je kunt er ook boeken, visitekaartjes, posters en flyers laten drukken. Dit keer had ik flyers nodig voor een gecombineerde kerst/familieshoot en ik vroeg ze of ze geinteresseerd waren in een review. En dat waren ze!

Bij Drukwerknodig kun je snel en voordelig flyers drukken in zowel grote als kleine oplages. Je kunt direct starten met ontwerpen via hun Online Editor of je kunt een eigen PDF-bestand aanleveren. Ze hebben keuze uit veel formaten en papiersoorten en spoedlevering is mogelijk. Vanaf 5 tot 100.000 stuks, vanaf 0,01 - 0,54 euro per stuk.

Drukwerknodig drukt de flyers goedkoop en professioneel af in haar eigen drukkerij. De flyers kun je vervolgens uitdelen tijdens festivals, evenementen, of op straat, of je verstuurt ze naar klanten of relaties. Ik gebruikte ze als huis-aan-huis reclame en legde ze op de balie van de plaatselijke friettent. Mijn boodschap kwam goed over. Het heeft me niet veel kerstshoots opgeleverd, maar mensen hier in het dorp weten nu wel dat hier een fotograaf zit!

 

Hoe maak je flyers en druk je ze af?

De fllyers kun je heel gemakkelijk ontwerpen en laten drukken via de Online Editor.

  • Open hiervoor de Online Editor en kies het gewenste formaat flyer;
  • Upload je eigen (foto’s of PDF) bestanden en plaats in het ontwerpveld;
  • Kies uit verschillende lettertypes, cliparts en kant-en-klare ontwerpen;
  • Klaar met het ontwerpen? Voeg het ontwerp toe aan de winkelwagen en stel het product samen en kies uit verschillende papiersoorten en afwerkingen;
  • Rond de bestelling af en je flyers worden direct gedrukt!
  • Ik ontwierp liever mijn eigen flyers via een ander ontwerpprogramma. Je kunt via Indesign-sjablonen een eigen PDF-bestand aanleveren, je maakt je eigen PDF-bestand drukklaar te maken via de Online Editor;
  • Upload het bestand onder het tabje ‘’Foto’s’’ en plaats deze in het ontwerpveld.

 

Levering en conclusie

Al na 2 werkdagen (extra snel) werden de flyers (200 stuks) geleverd. Netjes verpakt, met folie eromheen, in een stevige kartonnen doos. De flyers zien er echt prachtig uit! Haarscherp, mooie en natuurgetrouwe kleuren en goede afmetingen. Het materiaal reflecteert niet, dus je kunt van alle kanten je flyer bekijken zonder dat je last hebt van hinderlijke weerspiegelingen.

Het papier is vrij dik en zal niet erg snel beschadigen. Ik ben ben enthousiast over de kwaliteit en de razendsnelle service. Het flyeren gaat me zeker iets opleveren en dat heeft het nu al gedaan. Mensen reageerden enthousiast over het ontwerp. Een absolute aanrader!

Reacties (0)

Anderen bekeken ook

Meer artikelen over fotografie

Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden