Workshop Portret met natuurlijk licht

Lifetime Lid
Fotografie Community
Locatie: Eindhoven
Torenallee 30, 5617 BD
Deelnemers
Maximaal 10
Starters / Beginners
Je hebt geen ervaring nodig
Naslagwerk
Video, Foto's en Tekst
€95
Prijs per persoon

Workshop Portretfotografie met natuurlijk licht

Workshop Portretfotografie met natuurlijk licht

Tijdens de workshop Portretfotografie met natuurlijk licht ga je ontdekken hoe je techniek en creativiteit kunt gebruiken om portretfoto's te maken.We gaan werken met daglicht dat via de ramen naar binnen komt en we kijken hoe we het daglicht kunnen sturen. Als het weer het toelaat gaan we even naar buiten om te ontdekken hoe we buiten het licht kunnen sturen en hoe we er creatief mee om kunnen gaan.

workshop natuurlijk licht
licht

Bij zonnig weer zijn andere technieken nodig  dan wanneer het bewolkt is. Ook hier gaan we aandacht aan besteden. Mocht het deze dag niet zonnig zijn, dan zullen we met dit gedeelte theoretisch d.m.v. een powerpoint behandelen.

Verder zal er aandacht zijn hoe je communiceert met een model en hoe je het model op een creatieve, door jou gewenste manier, kunt laten poseren. Onze docent Paul Bekkers gaat  zijn ervaring en kennis op geheel eigen wijze met jou delen. Meer weten over de docent van deze workshop? Kijk dan op http://www.paulbekkers.nl of http://www.paulbekkerssportart.nl 

Wat je in ieder geval kunt verwachten:

  • kennis opdoen over hoe je je camera instelt voor natuurlijk licht.
  • Leren Werken met daglicht.
  • Het “lezen”van licht en schaduw.
foto in tuin

Fotoclub.nl dé nr.1 fotografie community

Afgezien van kennis en vaardigheden biedt Fotoclub.nl je meer. We zijn namelijk écht een club. Eenmaal aangesloten, krijg je voor altijd toegang tot de online omgeving waarin je alle lessen van de dagcursus fotografie nog eens rustig kunt nalezen. Daarnaast is er de mogelijkheid om jouw (huis)werk binnen jouw eigen cursusgroep óf zelfs binnen de hele fotoclub community te delen. Zo kun je elkaar creatief stimuleren, feedback geven en ontvangen, tips delen, of samen afspreken om fotografie uitstapjes te maken bijvoorbeeld.

Wat neem je mee naar huis?

  • Je begrijpt beter hoe je omgaat met natuurlijk licht.
  • De vaardighreid om licht en shaduw naar jou hand te zetten.
  • Mensen om je passie mee te delen.

Praktische informatie Workshop portretfotografie met natuurlijk licht:

Waar: Onze cursuslocatie in Eindhoven bevindt zich op Strijp-S, en is met openbaar vervoer goed te bereiken (treinstation Strijp-S).
Tijd: 10.00 – 15.00 uur. (inclusief lunch.)
Maximum aantal deelnemers: 10
Aantal begeleiders: 1, Paul Bekkers
Kosten: €95,-

Onderwerpen

1

FWS - Portretfotografie met natuurlijk licht

Tijdens de workshop Portretfotografie met natuurlijk licht ga je ontdekken hoe je techniek en creativiteit kunt gebruiken om portretfoto's te maken. We gaan werken met daglicht dat via de ramen naar binnen komt en we kijken hoe we het daglicht kunnen sturen. Als het weer het toelaat gaan we even naar buiten om te ontdekken hoe we buiten het licht kunnen sturen en hoe we er creatief mee om kunnen gaan.Deze serie is helaas uitverkocht.
Volgend seizoen starten we weer!


Meer dan 1650 cursisten gingen je voor
Workshop Portret met natuurlijk licht 95,-

Kies een startdatum

Zondag Ochtend
Zondag 29 aug 2021
Vol
Les 1 29 aug 2021 10:00 - 15:00
Meer dan 1650 cursisten gingen je voor
Workshop Portret met natuurlijk licht 95,-Deze serie is helaas uitverkocht.
Volgend seizoen starten we weer!


Meer dan 1650 cursisten gingen je voor
Workshop Portret met natuurlijk licht 95,-

goed uitleg, veel oefenmogelijkheid, individuele tips

Avatar
Indrani Kok
Fotoclub lid

Het beter en anders leren kijken naar licht, kan ik meteen in de praktijk uit gaan proberen na het doen van deze workshop. Ook heb ik geleerd beter en meer gebruik te maken van de opties op mijn camera om een mooier effect voor portret foto's te krijgen.

Avatar
Tessa Janssen
Fotoclub lid

Het was een hele leuke fotodag. Eindelijk na lange tijd weer lekker fotograferen. En door de heldere uitleg en stimulans van Paul is het resultaat een leuke serie portretfoto's en de motivatie om hier zeker verder mee te gaan. Het was ook een leuke groep mensen die elkaar stimuleert en adviseert. Aan het einde van de workshop ontstonden er nog wat ideeën om met een groepje wat vaker te gaan fotograferen.

Avatar
Rudi Deinum
Fotoclub lid

Inhoudelijk prima zéker voor nieuwkomers en half gevorderden in portretfotografie.

Avatar
Freek van Buul
Fotoclub lid

Ik heb een ontzettende leuke en leerzame dag gehad. Veel uitleg gekregen en volop ruimte om te oefenen en feedback te vragen. Vandaag veel geleerd van medecursisten. Fijne sfeer veel inspiratie en creativiteit opgedaan. November ga ik zeker de volgende workshop meedoen. Ik leer door het volgen van workshops mijn camera steeds beter te hanteren. Het geeft me veel positieve energie.

Avatar
Liesbeth Stam
Fotoclub lid
Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden