Photoshop

LEVEL
Hella Martens
29 juni 2020

Heb je vragen na de live-stream? Stel ze hier!

Zeezicht maken in Photoshop

Reacties 2

Luc D'Hollander
01 juli 2020 17:22

Hoi Hella,
Waarom trek je de zee recht met perspectief trekken?
Wat is het verschil als je gebruik maakt van gereedschap horizon recht trekken (EN: Crop --> Straighten) of gereedschap Meetlat – Ruler (Ruler tool) en dan draaien afbeelding volgens instelling?

Ik geef toe dat jouw werkwijze een pak sneller is dan diegene die ik opnoem, daar er langs alle kanten moet bijgevuld worden.
Wordt het beeld door jou techniek vervormd, als je dit met een onderwerp vooraan in je beeld zou doen?
Alvast bedankt en zeer leuk om dit te doen, ken heel wat van PS, maar duidelijk nog veel te leren

Hella Martens
@Luc D'Hollander 01 juli 2020 22:05

Er zijn meer manieren om een horizon recht te trekken. Afhankelijk van de inhoud (en de ontstane vervorming) kies ik een methode. Deze is zeker snel vandaar.

Over Ons

Photoshop gaat verder dan alleen een foto bewerken of retoucheren.

In deze club gaan we de grenzen opzoeken van waar fotografie eindigt en foto-art begint.

Doe mee en deel jouw ervaringen met Adobe PS!

102 leden
208 experience