Zoeken en filteren
Tags

Wat anderen zeggen

Lid's avatar
6 mei 2021
Ik ben zelf al een aantal jaren bezig met High Speed fotografie, waaronder druppel en rook fotografie, en ben verheugd om te zien dat er hier ook aandacht voor is!
Lid's avatar
5 mei 2021
Het glas was om de stokjes rechtop te kunnen laten staan.
Lid's avatar
17 april 2021
Luminar ai is echt voor mij een van de beste fotoprogramma's. Maar sinds vandaag kan ik luminar ai niet meer opstarten in windows 10. Er gebeurde eigenlijk niets als je icoon van Luminar aan klik. In photoshop lukt het wel nog maar het duurt HEEL lang. Wat kan ik doen om mijn programma toch nog te kunnen gebruiken.
Lid's avatar
2 april 2021
Hoi, Luminar 3 is nu ook gratis. Prima voor een beginner.
Lid's avatar
1 april 2021
Het is steeds weer verbazingwekkend op hoeveel verschillende manieren je zo'n onderwerp kunt benaderen. Wat een variatie qua aanpak...leuke uitdaging
Lid's avatar
1 april 2021
Leuk onderwerp, misschien dat het deze maand lukt om een foto in te sturen (en te maken uiteraard)
Lid's avatar
27 maart 2021
@Marcel: ja, dat klopt helemaal! En ik vind de optie van het kopiëren en plakken van gedane bewerkingen op je andere foto's ook wel een enorme uitkomst en tijdwinst! Dit kan natuurlijk ook met Lightroom, even als de catalogus-functie, die nu echt aardig bij LR in de buurt komt!
Lid's avatar
27 maart 2021
@Gerrit: de kracht van Luminar zit niet in de templates alleen hoor! Ook de bewerkings-opties (waar ook die lucht-vervangings-mogelijkheid zit) zijn heel uitgebreid en niet moeilijk toe te passen. Goeie tip om eens zo'n 'koffie-break-sessie' van Skylum te volgen, daar kun je vast veel van opsteken! Capture One ken ik zelf niet, ik focus me toch nog steeds het meest op Photoshop....
Lid's avatar
26 maart 2021
Michelle, een duidelijk verhaal. Precies zoals ik Luminar ook ervaar. Zoals je beschrijft zit de kracht van Luminar AI in de templates. Echter bewerken kan ook als je naar de edit mode gaat. Skylum, de producent van Luminar AI, heeft een z.g. insiders community. Ik ben daar lid van en volgt regelmatig de 'Koffie break sessies'. Daar wordt mbv een foto telkens een item uitgelegd. Als je ziet wat hun ermee doen kan je er bijna net zoveel mee als met welk ander pakket. Zelf ben ik groot fan van Capture One Pro. Dat pakket gebruik ik dus in 99% van de tijd. Ik heb me daarin het ontwikkelen van foto's eigen gemaakt en vindt het gebruiken van de edit mogelijkheden in Luminar beduidend lastiger. Ik kan me voorstellen dat met name de templates voor de mensen die niet echt uitgebreid aan de slag willen met een pakket als Lightroom of Capture One het een geweldig pakket is.
Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden