Zoeken en filteren
Tags

Wat anderen zeggen

Lid's avatar
5 december 2021
Leuk idee. Ik ben nml ook op zoek wat ik met mn foto's kan doen. Ik ga ze af laten drukken op A4 formaat voor een 'soort portfolio'
Lid's avatar
2 december 2021
Jaaa... leuk, de eerste keer dat ik mee doe met de challenge en dan zit ik bij de beste foto's. Jippie. Dat inspireert voor de volgende uitdaging!!
Lid's avatar
1 december 2021
Potverdorie, er zitten weer echt mooie foto's in de inzendingen. Iedereen is goed bezig!
Lid's avatar
1 december 2021
Leuke doelstelling Cecile.
Lid's avatar
1 december 2021
Hee Marcel, leuk dat ik weer bij de uitgekozen foto's zit. Ik had voor mezelf een doel bedacht, namelijk proberen 12 maanden achter elkaar een leuke foto in te sturen om na dat jaar een verjaardagskalender te maken. Missie geslaagd, op naar de kalender!
Lid's avatar
30 november 2021
Bedankt voor de info, ga er direct mee aan de slag. Had al een oudere versie, nu de 3.3.4 maar eens mer korting binnen halen.
Lid's avatar
23 november 2021
Wauw, wat zou het geweldig zijn om dit boek je mogen ontvangen. Een reis met je zelf in je eigen foto's. Hoe mooi is het om mijn eigen foto's naar een hoger level te brengen waarbij je ook nog dicht bij jezelf blijft. Onlangs de opleiding Afscheidsfotografie afgerond en toe aan een vervolgreis en verdiepingsslag in mijn foto's. Ontdekken van je eigen stijl, ik sla graag dit boek open om ermee aan de slag te gaan.
Lid's avatar
23 november 2021
Heel veel foto’s vind ik heel mooi. Hoeveel foto’s raken me…? Ik herinner me er een paar. Het voelend oog (was laatst op tv: het oog dat lijkt en het oog dat voelt) van de fotograaf die toevallig het hart van een onbekende kijker raakt. Behalve bij giro 555 foto’s maar daar word je dan weer (vaak toch) immuun voor.
Lid's avatar
23 november 2021
Ik herken heel erg dat ik mijn eigen identiteit in het maken van foto`s nog niet gevonden heb. Als ik kijk naar wat ik heb gemaakt is het een allegaartje. Ik doe maar wat en zie wat er op mijn pad komt, zonder duidelijk plan. Ik ben erg geïnteresseerd in dit boek. Een leidraad om te komen tot een project, serie zou heel fijn zijn. Ik zou het dan ook graag winnen .
Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden