Zoeken en filteren

Wat anderen zeggen

1 september 2020
Lijkt zo simpel, maar het resultaat mag er zijn. Ik ga het zeker een keer uitproberen.
31 augustus 2020
Wat ook erg leuk is van Fotofabriek zijn de boekjes gedrukt op karton: ideaal voor de (klein)kinderen. Ze bekijken ze vaak!!
28 augustus 2020
Dank je wel. Ik vind dit gewoon heel leuk om te doen )))
28 augustus 2020
Met f-waardes experimenteer ik als ik een vuur wil fotograferen - brandende kaarsen, sterretjes, kerstverlichting. Daar moet ik balans vinden tussen de d-waarde en de sluitertijd. Met het water kijk ik welke f-waarde ik moet kiezen om de minimale sluitertijd te gebruiken.
26 augustus 2020
Jij laat hier opnieuw zien dat je een expert bent op dit gebied. Met enkele eenvoudige attributen weet je een kunstwerkje te creëren.
25 augustus 2020
Op dit moment is HDR-projects 7 in de aanbieding bij projects-software. Tot 30 september voor $29,- Via deze link is meer info te vinden en kan je het pakket kopen. https://www.projects-software.com/hdr-summer-sale?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=ENVB_25-08-2020-hdr7sale
24 augustus 2020
Voor welk papier heb je gekozen? Standaard is hier 200 gr. zie ik. Ga je naar fotopapier is de prijs meteen een stuk hoger en alleen in hoogglans te krijgen. Wat is het verschil met bijv CEWE? De software lijkt mij erg gelijk.
24 augustus 2020
Een inspirerende blog over landschapsfotografie. Net zaterdag zelf de workshop 'Bloeiend heide' gevolgd. Mooie aanvulling. Bij de workshop veel uitleg gehad van Maurice en natuurlijk zelf aan de slag geweest. Deze foto, een panorama van 4 foto's, was een van de gemaakte foto's.
22 augustus 2020
Anita Mulder: mooie foto's zijn echt een eerbetoon aan een overledene. Een kostbaar bezit inderdaad!