Zoeken en filteren

Wat anderen zeggen

24 februari 2020
Wat mooi! Ik wil ook hetzelfde achtergrond proberen te maken )))
21 februari 2020
Beste Jan, ik zal hier z.s.m. voor je naar kijken gaan. Kun je me wel alvast wat meer informatie geven? Zoals welke versie van PM en van Mac OS gebruik je? Dank voor je reactie.
18 februari 2020
Inderdaad ook een goede methode Tom. Of zoals bij Flickr en Zoom.nl ook vaak de exif info erbij vermeld is bij de fotograaf. Mooie aanvulling ook van de fotografen om te volgen. Tot een volgende ;-)
12 februari 2020
Huub, een mooie blog waarin ik je enthousiasme lees. Veel goeie tips. Ik heb je al ontmoet bij een Get the picture middag. Daar bracht je ook al heel enthousiast je verhaal. In ieder geval leuk om te lezen dat ook een professional nog oeps momenten heeft. Voor mij een van mijn belangrijkste leermomenten. Kijk naar de getalletjes/instellingen voor je afdrukt. Bedankt Huub.
8 februari 2020
Graag gedaan. Ik hoop dat dit informatie voor je nuttig was.
8 februari 2020
Dank je. Ik denk het is een goed idee om eens samen iets te fotograferen ))
8 februari 2020
WOW, heel wat geleerd. Dank je. En ook foto 1 met de schaduw.
7 februari 2020
Iryna, Leuk om te lezen hoe je met een aantal simpele zaken het licht etc beïnvloed. Dat spreekt mij erg aan. Foto drie vindt ik de mooiste. Het kopje krijgt de aandacht door de goed belichting. Rechts niet te veel schauw en de donkere achtergrond. Nummer 1 heeft erg veel schaduw aan de rechterzijde van het kopje. P.s. ik heb me aangemeld bij de food fotografie club. Leuk om daar ook eens iets mee te doen. Marcel misschien leuk om een keer een zaterdag middag aan te besteden?
7 februari 2020
Veel foodfotografers maken hun foto's zonder reflectors om mooie donkere schaduwen te krijgen. Het is hun stijl. Maar ik zelf hou van en lichtere en heldere foto's.