De verkorte starterscursus is een fijne praktische cursus waarin na uitleg vooral veel geoefend word. Alles wat je nodig hebt komt aan bod en je hebt een fijne basis om aan de slag te gaan met je camera.

Avatar

Geweldige en gezellige cursus. Boeiend en veel geleerd

Avatar

Heb erg veel geleerd, met name mijn camera ontdekken. Ook het vooraf controleren op een vijftal punten aangegeven door Marijn was goud. Hele gezellige groep, een gedreven docent. Met name het fotograferen in de praktijk was erg uitdagend. Antwerpen, Duisburg maar ook de nachtfotografie erg leerzaam en uitdagend.

Avatar

Ik heb veel geleerd van Hella en medecursisten, prettige werkvorm, inspirerend. Aanrader.

Avatar

Leuke workshop gehad. Prettig was de kleine groep dus aandacht voor iedereen en de uitleg was duidelijk. Een aanrader voor elke beginneling.

Avatar

Prima

Avatar

Heldere presentaties die je stap voor stap meenemen in het Lightroom programma. De cursusleidster heeft (gelukkig) veel geduld met de minder snelle cursisten.

Avatar

Ik heb nog start kunnen maken met LE. Docent Hella bad veel kennis. Een handout als naslagwerk had in kunnen waarderen en had voor mij veel meerwaarde gehad.

Avatar

Prima club, veel geleerd en een heel gezellige tijd gehad tijdens de cursus!

Avatar

Goede uitleg en leuke cursus om te doen. Na de cursus heb ik enkel nog foto's gemaakt van de automatische stand af.

Avatar

Creatief, actief en open. Prettige sfeer.

Avatar

Deskundige en erg prettige docent. Goede afwisseling van theorie en oefenen.

Avatar

Leuk, leerzaam, best pittig, maar vooral gezellig, je leert van elkaar en je inspireert elkaar. Marijn is grappig hij heeft ons geleerd om foto’s tot een mooier resultaat te brengen

Avatar

Leuke cursus! Goede mix tussen theorie en praktijk. Goede sfeer en zeker de twee hele dagen waren érg leerzaam en gezellig!

Avatar

Leuk, laagdrempelig, ik had zelf nog nooit een camera vast gehad, en mijn partner was wat meer ervaren, maar het was voor beiden toegankelijk en leerzaam.

Avatar

Goede uitleg, waardevolle informatie gehad!

Avatar

Hele nuttige middag gehad. Eindelijk van die automatische stand af en dit sindsdien al regelmatig in de praktijk gebracht. Verder, leuke middag, ontspannen sfeer en zeker niet onbelangrijk, ruimte voor vragen.

Avatar

Goede cursus. Inhoud helder en heel fijn dat je thuis alles nog eens opnieuw kunt bekijken mbv de filmpjes. Dat laatste is echt goud waard. Leuke oefenopdrachten. De laatste keer de opstelling bij het grote scherm was veel fijner; voorheen zat je soms te ver van het scherm om het goed te kunnen zien. Fijn in een kleine groep.

Avatar

prima!

Avatar

Ik heb veel geleerd op beide cursussen. Beginnerscursus bij Marcel waar ik van de automatische stand af kwam en gevorderde bij Hella. De fijne groep heeft hier ook aan bijgedragen. Bijna de hele groep was doorgegaan naar de vervolg cursus. Veel geleerd en veel plezier gekregen in het fotograferen.

Avatar

Super leuke cursus om meer uit je foto camara te halen. Enthousiaste cursusleiding. Veel geleerd, en op naar de vervolgcursus.

Avatar

Gezellige cursus, al doende veel leren over foto's maken.

Avatar

Ik heb onlangs de beginnerscursus digitale fotografie afgesloten. Ik heb in deze 10 lessen echt ontzettend veel geleerd. Ik was echt een beginner want buiten mijn Iphone gebruikte ik geen enkel fototoestel. Ik had niet verwacht dat ik in zo'n korte tijd zoveel kon leren over fotografie. De mogelijkheden die fotograferen met een echte camera bied is echt fantastisch ik ben dan ook echt verkocht en blij dat ik deze cursus heb gedaan. Naast dat het leerzaam was hebben we ook gewoon veel lol gehad en een leuke cursus gehad. Ik heb me dan ook meteen op gegeven voor de vervolg cursus en me ingeschreven voor get the Picture.

Avatar

Veel geleerd, ontdekt en ben fotograferen nog leuker gaan vinden. Ontspannen, gezellige sfeer zorgt er oa voor dat het een boeiende cursus is.

Avatar

Met de vervolg cursus heb ik weer het nodige bijgeleerd. Hella is een fijn persoon en ook heel enthousiast. Ik ben heel tevreden over de cursus. Ga zo door.

Avatar

Leuke cursus, goede docent, hoge informatiedichtheid.

Avatar

Leuk informele sfeer. Informatie die wordt gegeven is erg laagdrempelig. Niet zo praktisch helaas. Zou leuk zijn om meer de focus te leggen op de opdrachten, zodat je de theorie meteen kan toepassen. Probeer ook de presentatie toe te passen op verschillende merken camera's. Nu waren er enkel screens hots van Nikon, terwijl niemand een camera had van dat merk. Verde wel een leuke middag gehad. Bedankt. Groeten, Linda

Avatar

Ik heb 3 leerzame, leuke dagen gehad met de korte workshop. Natuurlijk heb je de kneepjes dan nog niet helemaal onder de knie maar er is een beginnetje. De uitleg was goed. Wel vond ik het jammer dat ik na de curcus nog een mail had gestuurd die nooit is beantwoord. Met vriendelijke groet Annemiek

Avatar

Avatar

Starters cursus zit er op. Na een iets wat rommelige start ( i.v.m. ziekte) Heb ik een zeer leerzame ervaring gehad. Gezellige groep en enthousiaste leraren maakte het tot een mooie ervaring. Goed gevarieerd programma met 2 uitstapjes. Zal het zeker aanraden als je van de automatische stand af wilt.

Avatar

Goede, kundige docenten, die met passie hun kennis delen. Goed georganiseerd, gezellig en een leuke locatie. Niet al te grote groepen waardoor je veel individuele aandacht krijgt.

Avatar

Zeer leuke cursus en wederom weer veel geleerd

Avatar
Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden