Nicole Vlaminckx

LEVEL

Bio

Hallo, ik ben Nicole, 32 jaar en woonachtig in Eindhoven. Ik vind fotografie echt iets prachtigs. Ik heb echter nog heel erg veel te leren en te ontdekken. Ik heb nog niet echt een voorkeur van wat ik graag fotografeer. Dus om deze reden start ik met heel veel plezier deze cursus. Niet alleen voor fotografie maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde hobby. Daarnaast hou ik enorm van gezelligheid, lekker koken en eten met vrienden vind ik heerlijk om te doen. Als je nog vragen hebt hoor ik het graag.

Bio

1,974 experience
10 foto's
2 albums