Lizette van der Loo

LEVEL

Bio

Lizette vindt de wereld mooi, zelfs als het lelijk is kan het mooi zijn, maar je moet het wel willen zien. Met het maken van foto’s leer je te ‘zien’, een detail of het grote geheel. Een goede foto geeft je de tijd te kijken, te ontdekken, tot in het kleinste detail. Dat wil Lizette leren, goede foto’s maken, die uitdagen om op ontdekkingsreis te gaan binnen het beeld. Soms wordt alles duidelijk, soms roept het vragen op waarbij de kijker zijn eigen fantasie moet gebruiken, een eigen interpretatie moet geven aan hetgeen hij/zij waarneemt.

Lizette heeft een fijne latrelatie met Shadi, met wie ze graag naar zijn thuisland Egypte reist, soms om te genieten van het altijd zonnige weer, maar ook om zijn familie te bezoeken en het authentieke hectische Arabische leven te beleven. Haar hond Lois is haar maatje, met haar trekt ze elke dag de natuur in om te genieten van de rust en een flinke wandeling als onderbreking van een 40 urige baan als officemanager en customer care manager.

4,036 experience
69 foto's
4 albums
5 clubs