Lian Van de Laak

LEVEL

Bio

Ik ben Lian van de Laak. Ik heb fotografie altijd wel leuk gevonden maar doe er eigenlijk nog steeds te weinig mee. Een paar jaar geleden heb ik bij Fotoclub een starterscursus fotografie gevolgd, wat ik erg leuk vond! De theoretische kennis daarvan heb ik dus, alleen het toepassen in de praktijk doe ik nog weinig. Ik fotografeer vooral op vakantie maar zou graag wat meer willen doen met mijn Nikon D5100. Ik hoop hier dan ook leuke inspiratie op te doen om mij te prikkelen vaker mijn camera te pakken. 2 Maanden geleden ben ik bevallen van mijn eerste kindje, wat natuurlijk een perfect onderwerp voor fotografie is! Ik ben er alleen nog niet helemaal uit of ik die foto's wil delen op het internet en daarmee ook hier.

Sinds een paar jaar bewerk ik mijn foto's na met lightroom. Hier schuif ik wat aan de verschillende instellingen tot ik het mooi vind, zonder ooit echt heel goed bekeken te hebben wat de mogelijkheden zijn. Ik ben, ondanks dat ik het al een paar jaar doe dus echt nog een lightroom beginner. Wel werk ik als software developer in de beeldverwerking dus heb redelijk wat kennis van filters en dergelijke om bepaalde kenmerken uit een beeld naar voren te halen.

1,165 experience
9 foto's
1 albums
8 clubs