Hilde Schumacher

LEVEL
Hilde Schumacher
26 oktober 2020 20:59

Hella Martens Hella Martens Mooi eerste begin van je serie. Zou je interactie willen laten zien dan zal je op zoek moeten gaan naar interactie van de gitarit. Dat is met ene publiek (denkbeeldig of echt) of met het instrument. Zorg dat de foto's niet te geposeerd worden.

Hella Martens Hella Martens je zou hem kunnne laten spelen op ene slim mometn/slimme plek. Hij is dan bezig en let wat minder op jou, maar er komt wellicht ook publiek op af. Je kunt ook zijn blik volgen, hoe ziet hij het publiek?

Hella Martens Hella Martens als hij staat met z'n gitaar onder zijn arm is het een mooi plaatje, Gaat hij spelen heb je al meer contact. Misschien kan je hem volgen bij het oefenen of bij een mini-concert?