Eva Tinnemans-Penning

LEVEL

Bio

"In iedere oogopslag zitten meerdere foto's verborgen als je maar goed kijkt". Ik ervaar de wereld nogal intens (dat heeft voor- en nadelen ;-)) en 'zie' vaak meer details dan de gemiddelde mens die ik het liefst wil vereeuwigen. Als ik een extra hand zou hebben, dan zou daar absoluut een fototoestel aanhangen. Ik hou van natuur- en wildlife fotografie, een liefde die meer en meer is gaan groeien naarmate ik met mijn partner meer en meer van de wereld ben gaan ontdekken door te gaan reizen. Daarnaast heb ik een liefde voor baby's en kleine kinderen vanwege hun puurheid en zachtheid maar ook door de onbevangen en vaak onverschrokken kijk naar de wereld om hen heen. Ik hou ervan om dat vast te leggen op de gevoelige plaat. Ik maak graag close-ups en daar gaat ook vaak mijn voorkeur naar uit. Mijn passie voor fotografie deel ik met mijn partner en dat maakt het vaak nog leuker!

2,919 experience
3 foto's
0 albums
5 clubs