Doris Martens

Clubs 13

Bio

Hoi!
Ja, laat ik eens een bio schrijven. Nog nooit gedaan eigenlijk.
Ik ben in 2018 begonnen met fotograferen en heb bij Fotoclub de starterscursus gedaan. Vervolgens cursus Lightroom, de Vervolgcursus Fotografie en ik ben in 2019 ook mee geweest met de fotoreis naar Noord-Ierland met Fotoclub. Dat was echt heel gaaf. Ook probeer ik af en toe de maandelijkse get the picture-challenge mee te doen.
Sindsdien ben ik hobbymatig af en toe gevraagd voor kleine shoots, zoals een kinderfeestje van 'groep 8-ers', foto's voor diverse websites, familiefoto's, vriendinnenfotoshoot, en zelfs een last-minute uurtje shooten op een afscheidsuurtje van een vriendengroep waarvan een vriendin nog maar een paar dagen (!) te leven had. Heel emotioneel maar zeker dankbaar. Daar heb ik foto's geknipt alsof m'n leven er vanaf hing. Een ruime week later stond ik met dezelfde vriendengroep in de erehaag waar de stoet met haar rouwauto langskwam.
Toen besefte ik ook echt: ik wil dit niet beroepsmatig doen maar gewoon wanneer het mij uitkomt en om anderen een mooie herinnering te geven, ongeacht of dat nu een vrolijk of verdrietig moment was op de foto (en er zelf daardoor plezier aan te beleven!!).

3,062 experience
70 foto's
1 albums
13 clubs