Workshop Photoshop voor fotografen – Starters

Lifetime Lid
Fotografie Community
1
Praktijkdag
Locatie Eindhoven
Torenallee 30, 5617 BD
Deelnemers
Maximaal 10
Starters / Beginners
Je hebt geen ervaring nodig
Computervaardigheid
enige ervaring
€95
Prijs per persoon
€75
Prijs voor Fotoclub Fans

Photoshop workshop voor starters

Workshop Photoshop voor fotografen- Starters

In het kort

Met deze 1 -dag workshop photoshop voor beginners leer je hoe je je digitale foto's kunt verbeteren en optimaliseren door het corrigeren van kleur, helderheid en contrast. Maar we gaan ook een stapje verder in het bewerken van foto's zodat jij uiteindelijk bepaalt hoe jouw foto eruit komt te zien. Dit doen we met het belangrijkste onderdeel van photoshop, het werken met lagen.

Voor wie

Voor iedereen die met zijn of haar foto's aan de slag wil gaan. De cursus start op beginnersniveau en je leert  stap voor stap hoe de foto's bewerkt kunnen worden tot schitterende foto's.

Heb je al eerder met photoshop gewerkt, je begrijpt het werken met lagen  maar nog niet het principe van maskers, dan is de workshop Photoshop gevorderd beter geschikt voor jou.

Resultaat

Na deze 1 dags-workshop  kun je zelf een foto in Jpeg of Raw bewerken op die manier dat jij zelf bepaalt hoe jouw foto eruit ziet.

Waarmee gaan we aan de slag op deze dag?

We beginnen met een duidelijke uitleg hoe photoshop in elkaar zit, hoe je een foto opent, in JPEG of in RAW en  hoe  de interface van photoshop eruit ziet. Ook kijken we hoe je  hem zo  inricht zodat hij voor jouw makkelijk werkt. 

We kijken naar de basisgereedschappen, leren hoe we selecties  maken en hoe we storende elementen uit een foto kunnen verwijderen. 

En natuurlijk gaan we werken met lagen. Dit is voor de meeste mensen best heel lastig en daarom zal ik dit aan de hand van visuele voorbeelden stap voor stap duidelijk maken. We gaan met de lagen ook een stapje verder zodat je makkelijk tekst op een foto kunt zetten of  het combineren van delen van een foto.

Extra informatie

Cursist dient een laptop mee te nemen. Wij verwachten dat de deelnemers computervaardig zijn.

Het programma photoshop cc dient de cursist zelf aan te schaffen. tip: download vlak voor deze dag  een proefversie, deze is 7 dagen te gebruiken.

https://www.adobe.com/nl/products/photoshop/free-trial-download.html

Tijdens de cursus werken we met de nieuwste versie van photoshop, maar heb je een eerdere versie dan is deze prima te gebruiken. Twijfel je hierover neem dan even contact op. 

Lunch, koffie en thee zijn deze dag inbegrepen.

Maximum aantal deelnemers: 10 

 

Onderwerpen

1

Les 1

Leer in 1 dag de basisbeginselen van PhotoshopDeze serie is helaas uitverkocht.
Volgend seizoen starten we weer!


Meer dan 1900 cursisten gingen je voor
Workshop Photoshop voor fotografen – Starters 95,-

Kies een startdatum

Zondag Ochtend
Zondag 02 feb 2020
Vol
Les 1 02 feb 2020 10:00 - 16:00
Meer dan 1900 cursisten gingen je voor
Workshop Photoshop voor fotografen – Starters 95,-
Zondag Ochtend
Zondag 12 jul 2020
Vol
Les 1 12 jul 2020 10:00 - 16:00
Meer dan 1900 cursisten gingen je voor
Workshop Photoshop voor fotografen – Starters 95,-
Zondag Ochtend
Zondag 20 sep 2020
Vol
Les 1 20 sep 2020 10:00 - 16:00
Meer dan 1900 cursisten gingen je voor
Workshop Photoshop voor fotografen – Starters 95,-Deze serie is helaas uitverkocht.
Volgend seizoen starten we weer!


Meer dan 1900 cursisten gingen je voor
Workshop Photoshop voor fotografen – Starters 95,-

Voldeed volledig aan de verwachtingen

Avatar
Christel Kemps
Fotoclub lid

Perfect om mee te starten al leek.

Avatar
Karen Raaijmakers
Fotoclub lid

Leerzame cursus!

Avatar
Serona Peters
Fotoclub lid

Duidelijke uitleg van Anne-Marie om ons op een plezierige manier kennis te laten maken met enkele mogelijkheden van Photoshop. Na de workshop stuurde Anne-Marie de beloofde hand-out van de behandelde stof. Complimenten voor de uitvoering en de verzorging van deze workshop en een aanmoediging voor de vervolg workshop.

Avatar
Theo Volk
Fotoclub lid

Hele duidelijke uitleg stap voor stap. Persoonlijke aandacht tijdens het oefenen met Photoshop

Avatar
Astrid Den Ouden
Fotoclub lid

Heldere en duidelijke uitleg. Soms wat verwarrend omdat cursisten verschillende computers en verschillende versies van PS hadden. Veel zelfstudie nodig om het geleerde in praktijk te (blijven) brengen

Avatar
Huub van Wees
Fotoclub lid

onlangs heb ik de starterscursus fotografie afgerond .door de duidelijke uitleg van marcel heb ik veel geleerd wat mogelijk is met mijn camera . de opdrachten waren erg leuk om te doen .met enige twijfel was ik begonnen aan de cursus , maar heb er zoveel geleerd dat ik de uitdaging wil aan gaan en me ga opgeven voor de vervolgcursus . jozien van de spijker

Avatar
jozien van de spijker
Fotoclub lid

Uitstekende cursus gegeven door Hella. Ik wilde de (on)mogelijkheden van mijn camera leren kennen en dat is meer dan bewaarheid. Duidelijke uitleg, met veel geduld en kennis van zaken, over alle mogelijke instellingen en wat/hoe daarmee te werken. De praktische oefeningen en de opdrachten werkten zeer stimulerend. De praktijkdagen: super leerzaam en leuk. En het leren kijken: top! Een absolute aanrader voor iedereen die zijn/haar camera wel eens van de stand automatisch en echt wil gaan fotograferen!

Avatar
Jasper Fokkens
Fotoclub lid

Duidelijke uitleg, goed gebruik gemaakt van beeldend materiaal voor de lagen

Avatar
Angela van den Hurk
Fotoclub lid

Duidelijke workshop, duidelijke uitleg, en veel praktische oefeningen. Vooral het lagen-principe is me nu duidelijker geworden. Nu thuis flink gaan oefenen, maar het begin is er.

Avatar
Chantal Derksen
Fotoclub lid

Precies wat ik wilde, deze dag over Photoshop! Vanaf start, in hoofdlijnen, duidelijk, heb ik precies genoeg geleerd om nu zelf aan de slag te kunnen. Bovendien erg gezellig. Top dus weer!

Avatar
myriam sonneveld
Fotoclub lid

Duidelijk uitleg en goede handout; kan nu eerst zelf aan de slag.

Avatar
Willem Kars
Fotoclub lid

Het enthousiasme van de inleidster werkte aanstekelijk. Ik had echter een verouderde versie van Photoshop, waardoor er wat probleempjes ontstonden. Niet getreurd: alles werd geregeld. Voor mij persoonlijk (blind aan 1 oog) was het soms lastig de cursor op het grote scherm te zien/volgen. Maar het commentaar maakte veel goed. Ben heel blij gezien te hebben wat je meer met Photoshop kunt doen dan ik wist; dus .. doorgaan. Aangeraden werd om dat met Photoshop Elements te doen. Misschien tot de volgende cursus.

Avatar
J.M. Meijering
Fotoclub lid

Ik vind de workshop Photoshop voor Beginners een aanrader. Photoshop is een ingewikkeld programma. Ik vind dat Anne-Marie daar een overzichtelijke workshop voor heeft gemaakt. Ik heb in die 6 uur veel geleerd en me daarom meteen ingeschreven voor de vervolgcursus.

Avatar
Marleen Breuking
Fotoclub lid

Hallo Marcel, Ik heb inderdaad onlangs de starterscursus photoshop gedaan bij Anne-Marie. Ik was er erg tevreden over. Inhoudelijk heeft ze het hele programma afgewerkt, geduldig, aardig en een heerlijke lunch. Nu al weer een samenvatting ontvangen zoals ze beloofd had. Bovendien beschikbaar voor evt vragen. Kortom mijn eerste ervaring was top! Mvg Marielle

Avatar
Marielle Hoogers
Fotoclub lid

Het was een leuke dag met leuke mensen!

Avatar
Anja Lucassen
Fotoclub lid
Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden