Workshop Macrofotografie in Eindhoven

Deelnemers
Maximaal 9
Starters / Beginners
Je hebt geen ervaring nodig
Officieel Certificaat
Bij afronden van deze workshop
Naslagwerk
Video, Foto's en Tekst
€95,-
Prijs per persoon

Workshop Macrofotografie Eindhoven

Workshop Macrofotografie in Eindhoven

Op Zaterdag 5 mei 2018 zal Raymond Schrave speciaal voor Fotoclub een workshop Macrofotografie geven.

Je gaat ontdekken wat Macrofotografie nu precies is en in deze workshop wordt ook alles aangereikt om zelf een goede start te maken met macro fotografie.

Je weet hierna hoe je zelf kan starten, welke middelen er beschikbaar zijn en waar je op moet letten om een top macrofoto te maken.

Macro Fotografie Cursus
Workshop Macrofotografie Eindhoven

Na een aantal oefeningen ga je in de middag volledig praktijk doen waarbij je het geleerde kan toepassen. We doet dit na de beroemde lunch van Raymond. Raymond bakt zijn eigen brood op ambachtelijke wijze, dus dat kan je tijdens de lunch gaan proeven. (de lunch en drankjes zijn inclusief) Hierbij diverse soorten hartig en zoet beleg. Heerlijke tomaten met een bijzondere zelfbedachte dressing en komkommerschijfjes. Verder natuurlijk dranken zoals verse (soja) melk en fris.

Over Raymond Schrave

Fotograaf en docent Raymond Schrave (1958) is al ruim 20 jaar actief met macrofotografie. Het is dan ook logisch dat hij je de fijne kneepjes van macrofotografie kan leren. Zijn enthousiasme en vakmanschap zijn aanstekelijk.

Tijdens de interactieve workshop kan je ook professionele macro apparatuur uitproberen. Zo kan je zelf ontdekken wat fijn is om te gebruiken.

In de ochtend gaan we aan de hand van foto's meer vertellen over de volgende onderwerpen waarmee je te maken krijgt als je aan macrofotografie doet; Verkleinen en vergroten, kritischer scherpstellen, anders scherpstellen, vibratiereductie, flitsen, focus stacking en nog veel meer onderwerpen. Wat is echt nodig, wat kan je uitbreiden, wat is prachtig, handige gadgets etc.

Macrofotografie Workshop Eindhoven
Cursus Macrofotografie in Eindhoven

Raymond wordt door cursisten gekenmerkt als een deskundig, rustig persoon die met geduld kennis kan overbrengen, daarbij iedereen in de waarde latend. Wil jij meedoen zaterdag 5 mei a.s. met de workshop Macrofotografie? Meld je dan direct aan. Er zijn slechts 9 plaatsen beschikbaar.

Onderwerpen

Workshop Macrofotografie

Deze serie is helaas uitverkocht.
Volgend seizoen starten we weer!

Kies een startdatum

Zaterdag Ochtend
Zaterdag 05 mei 2018
Vol
Les 1 05 mei 2018 10:00 - 16:00
Workshop Macrofotografie in Eindhoven 95,-

Deze serie is helaas uitverkocht.
Volgend seizoen starten we weer!