Get The Picture

Fotoclub.nl introduceert Get The Picture in 100 opdrachten. Een onlineconcept dat je op een innovatieve manier helpt betere foto’s te maken. Samen met de diverse live events die bij het concept horen, garanderen we je een onvergetelijke ervaring die niet alleen je kwaliteiten als fotograaf sterk verbetert, maar je ook veel plezier bezorgt.

Je krijgt via de site van fotoclub.nl honderd goed voorbereide opdrachten in tien verschillende rubrieken. Deze zijn interessant voor zowel startende als ervaren fotografen. Als deelnemer kun je zelf bepalen op welk niveau je een opdracht uitvoert. Die is er om je te prikkelen, om jouw creativiteit en techniek naar een hoger niveau te tillen.

De rubrieken zijn belichting, kleur, techniek, licht, creatief, compositie, verhaal, beeldbewerking, DIY (Do It Yourself) en kijken. En wat misschien wel het fijnste is: je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. De toegang tot de opdrachten is ‘life time’. Dat houdt in dat je ze in een jaar kunt voltooien, maar ook in twee, drie of zelfs vijf jaar.

Het mooie is dat je bij elke opdracht feedback krijgt van de docenten van Fotoclub.nl. Dat betekent dus dat je honderd keer feedback krijgt op je foto’s om je werk nog beter te maken. Daarnaast kun je je foto’s laten zien in de besloten groep van Get The Picture in 100 opdrachten om de deelnemers om feedback te vragen. Zo helpt iedereen elkaar, als een echte community.

In aanvulling op de opdrachten houden we vier keer per jaar een Fotoclub Live Event, waaraan je kosteloos kunt deelnemen. Daar kun je elkaar ontmoeten, nieuwe mensen leren kennen en ervaringen delen. Maar Fotoclub.nl doet meer! Zo houden we lezingen, demonstraties, miniworkshops en borrelmiddagen, waar je met anderen kunt fotograferen, producten kunt proberen, tips en tricks kunt krijgen en ga zo maar door.

Samengevat, Get the Picture brengt jou:

-100 uitdagende opdrachten in 2 moeilijkheidsgraden (dus stiekem 2x zoveel opdrachten)

-Lifetime toegang tot je opdrachten

-4x per jaar toegang tot het Fotoclub Café (geen toegangskosten)

-100x persoonlijke feedback (1x per opdracht)

Dat is dus omgerekend €2,97 per opdracht op 2 verschillende niveau's (eigenlijk dus €1,49 per opdracht), waarbij je ook feedback krijgt (1x per opdracht, niet per moeilijkheidsgraad) EN 4x per jaar naar ons event mag komen.

Kom op, waar wacht je op. Get the Picture?

Onderwerpen

Rubriek: Belichting