Fotografie workshop tilt-shift

Lifetime Lid
Fotografie Community
Location: Eindhoven
Torenallee 30, 5617 BD
Deelnemers
Maximaal 8
Vervolg / Gevorderd
Kennis van je camera
Naslagwerk
Video, Foto's en Tekst
€139
Prijs per persoon
€95
Prijs voor Fotoclub Fans

Fotografie Workshop tilt-shift

Tilt-shiftfotografie is absolute fun! Je kunt er lekker je creativiteit in kwijt en er heel bijzondere foto’s mee maken. Want naast de bekende perspectiefcorrectie in architectuur excelleren tilt-shift lenzen op terreinen zoals portret-, landschap-, panorama-, miniatuur-, portret-, food-, en productfotografie! Deze workshop bestaat uit zowel theorie als praktijk.


masterclass
tilt-shift

Tony Vingerhoets is een ervaren, professionele fotograaf die werkt met high-end camera’s en tilt-shift lenzen. Het afgelopen decennium was Tony gevestigd in Beijing, waar hij veel heeft gewerkt voor de top projectontwikkelaar SOHO China. Vanwege zijn ervaring met de bijzondere tilt-shift lenzen heeft hij voor Canon Benelux Masterclasses ontwikkeld die succesvol zijn op events bij Canon Pro Dealers. Daarnaast fotografeert hij voor Shutterstock, Istock, Adobe, Dreamstime en Alamy. Zijn foto’s onderscheiden zich vooral door sterke composities, frisse kleuren, helderheid en definitie. 

portret-tony
fotos-met-tilt-shift

In deze unieke workshop legt Tony het Scheimpflug-principe uit waarop tilt-shift is gebaseerd en belicht hij de vele creatieve mogelijkheden die deze geweldige lenzen bieden. Maar ook laat hij zien met welke betaalbare tilt-shift adapters en -alternatieven je geweldige resultaten kunt bereiken. Na de theorie gaan we binnen of buiten fotograferen (afhankelijk van weer) zodat je in de praktijk kunt brengen wat je hebt geleerd.  Bovendien ontvang je na de workshop via email een PDF handout met de complete content dat je thuis nog eens op je gemak kunt doornemen. 

boot
tilt-shift-master-class

Fotoclub.nl dé nr.1 fotografie community

Afgezien van kennis en vaardigheden biedt Fotoclub.nl je meer. We zijn namelijk écht een club. Eenmaal aangesloten, krijg je voor altijd toegang tot de online omgeving waarin je alle lessen van de dagcursus fotografie nog eens rustig kunt nalezen. Daarnaast is er de mogelijkheid om jouw (huis)werk binnen jouw eigen cursusgroep óf zelfs binnen de hele fotoclub community te delen. Zo kun je elkaar creatief stimuleren, feedback geven en ontvangen, tips delen, of samen afspreken om fotografie uitstapjes te maken bijvoorbeeld.

Wat neem je mee naar huis?

  • Je begrijpt beter wat tilt-shift fotografie inhoudt.
  • Kenis van nieuwe lenzen.
  • Feedback op je werk.

Pracktische informatie workshop Tilt-Shift Fotografie:

Start workshop: 7 juni of 29 november
Duur: 1 daagse cursus
Kosten: 139 euro
95 euro voor Leden (Fotoclub Fans)
Maximaal aantal deelnemers: 8
Aantal begleiders: 1

Onderwerpen

1

MC - tilt-shiftfotografie

Tilt-shiftfotografie is absolute fun! Je kunt er lekker je creativiteit in kwijt en er heel bijzondere foto’s mee maken. Want naast de bekende perspectiefcorrectie in architectuur excelleren tilt-shift lenzen op terreinen zoals portret-, landschap-, panorama-, miniatuur-, portret-, food-, en productfotografie! Deze workshop bestaat uit zowel theorie als praktijk.

We starten weer over...

Meer dan 1600 cursisten gingen je voor
Fotografie workshop tilt-shift 139,-

Kies een startdatum

Zondag Avond
Zondag 29 nov 2020
19:15 tot 21:30 uur
Nog 8 van 8 plaatsen vrij
Les 1 29 nov 2020 19:15 - 21:30
Meer dan 1600 cursisten gingen je voor
Fotografie workshop tilt-shift 139,-

We starten weer over...

Meer dan 1600 cursisten gingen je voor
Fotografie workshop tilt-shift 139,-

Ik heb onlangs de cursus tilt-shift gevolgd. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Het werken en uitproberen met specifieke lenzen, tijdens de workshop. De hand-out was prima, maar er was te weinig praktijk ervaring tijdens de workshop!Ook het late tijdstip op de avond had ook overdag kunnen plaatsvinden, gezien je ook op je vrije zaterdag of zondag les wordt gegeven. Docent Tony is een enthousiaste fotograaf en maakt fraaie foto's, maar vergeet dat de cursisten op verschillend nivo instromen. Ikzelf had geen ervaring met tilt-shift lenzen. Mijn vraag is waarom zou je in les 2 je camera + lenzen + statief ,batterijen en comfortabele loopschoenen meenemen. Terwijl je slechts 20 minuten buiten bent om te gaan fotograferen. Een betere afstemming vooraf met docent Tony zou beter zijn. Ook zou ik de komende cursisten een korting geven van €60,00 voor het huren van een tilt-shift lens voor een weekeinde. De praktijk zal het uitwijzen of tilt-shift fotografie, jouw ding is.

Avatar
Arthur van Ligten
Fotoclub lid

Ik vond het een leerzame cursus. Het heeft me in ieder geval meer duidelijkheid gegeven over hoe een tilt /shift lens te gebruiken. Ik heb zelf weinig tijd gehad om met een gehuurde lens opnames te maken. Maar het is een begin. Als ik op korte termijn een tilt / shift lens heb (wat ik ook heb besteld maar nog geen Canon!), dan ga ik verder aan de slag. En dan hoop ik aan een eventueel vervolg cursus te kunnen deelnemen. Maar in ieder geval bedankt voor de cursus. Een extra praktische workshop in het veld zou een goede aanvulling zijn.

Avatar
Robert de Waal
Fotoclub lid

Dit najaar heb ik een tilt-shift adapter gekocht om met wat lenzen te proberen. Helaas kwam ik zelf er niet helemaal uit, met name het tilten is nogal een verhaal apart. Dus ingeschreven bij deze les :) Dankzij deze cursus kan ik nu zelf goed aan de slag met de tilt/shift-techniek. De aangeboden theorie op dag 1, en praktijkvoorbeelden op dag 2, waren zeer nuttig. Bij het bespreken van de gemaakte foto's tijdens de derde les zeer gerichte feedback ontvangen waar ik echt verder mee kan. Het enthousiasme van Tony Vingerhoets werkt ook erg aanstekelijk.

Avatar
Jacques Linssen
Fotoclub lid
Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden