Lifetime Lid
Deelnemers
Maximaal 14
Starters / Beginners
Je hebt geen ervaring nodig
Naslagwerk
Video, Foto's en Tekst
Prijs per persoon

Fotografie Workshop Tilburg

Je vindt het leuk om te fotograferen, je leert de juiste momenten en een goed perspectief steeds beter te kiezen, maar soms loop je tegen dingen aan.

Het is tijd voor een stukje techniek. Een goede keuze hiervoor is onze fotografie workshop ‘Van de automatische stand af’ in Tilburg.

Leuk, laagdrempelig, ik had zelf nog nooit een camera vast gehad, en mijn partner was wat meer ervaren, maar het was voor beiden toegankelijk en leerzaam.

Willem van Kreij

Je wilt je camera beter begrijpen en jouw foto’s kunnen beïnvloeden met de juiste instellingen. In deze dagcursus fotografie voorzien we je van de basiskennis die je nodig hebt om van de automatische stand af te fotograferen. Na deze cursus kun je kiezen voor een van de halfautomatische standen of de volledig manuele stand. Geschikt voor fotografieliefhebbers met bijna alle soorten digitale camera’s.

Fotografie Workshop Tilburg

De workshop fotografie bestaat uit een leerzame ochtend. We behandelen de verschillende standen en de instellingen sluitertijd, diafragma en ISO. Zo leer je jouw camera handmatig in te stellen, beweging en bevriezing vast te leggen en te werken met scherptediepte zodat je ook een wazige achtergrond kan creëren maar dat je onderwerp wel scherp in beeld is.

Fotografie Workshop in Tilburg

Goede, kundige docenten, die met passie hun kennis delen. Goed georganiseerd, gezellig en een leuke locatie. Niet al te grote groepen waardoor je veel individuele aandacht krijgt.

Dianne Kuijpers

Als je meedoet met de fotografie workshop in Tilburg heb je slechts twee dingen nodig:

1. Een digitale camera. Het hoeft geen spiegelreflexcamera te zijn, als er maar een A, een S en M stand op zit. (Mocht je toch twijfelen, overleg dan even vooraf).
  2. Een ochtend, middag of avond beschikbaarheid.

Fotoclub.nl dé nr.1 fotografie community

Afgezien van kennis en vaardigheden biedt Fotoclub.nl je meer. We zijn namelijk écht een club. Eenmaal aangesloten, krijg je voor altijd toegang tot de online omgeving waarin je alle lessen van deze fotografie workshop nog eens rustig kunt nalezen. Daarnaast is er de mogelijkheid om jouw (huis)werk binnen jouw eigen cursusgroep óf zelfs binnen de hele fotoclub community te delen. Zo kun je elkaar creatief stimuleren, feedback geven en ontvangen, tips delen, of samen afspreken om fotografie uitstapjes te maken bijvoorbeeld.

Wat krijg je in elk geval?

• Basiskennis fotografie omtrent de instellingen van jouw camera
  • Manuele en halfautomatische vaardigheden
  • Nieuwe contacten om je fotografiehobby mee te delen
  • Toegang tot de digitale omgeving van fotoclub
  • Een officieel certificaat

Informatie over de fotografie workshop in Tilburg:

Tijden: De workshop wordt gemiddeld 1x per maand gegeven en betreft een ochtend, een middag of avond. Kijk op het lesrooster rechts in beeld welke dag jou het beste past. Als je op de datum klikt, worden de tijden zichtbaar.

Locatie: Onze workshoplocatie in Tilburg Noord bevindt zich in wijkcentrum De Ypelaer, en is met het openbaar vervoer en de auto goed te bereiken.

Inbegrepen: Lesmateriaal, koffie en thee is aanwezig. Niet inbegrepen zijn reis en eventuele parkeerkosten.

Onderwerpen

Fotografie Workshop Tilburg

Deze serie is helaas uitverkocht.
Volgend seizoen starten we weer!

Meer dan 900 cursisten gingen je voor
Fotografie Workshop Tilburg 67,-

Kies een startdatum

Deze serie is helaas uitverkocht.
Volgend seizoen starten we weer!

Meer dan 900 cursisten gingen je voor
Fotografie Workshop Tilburg 67,-