Maak kennis met studio fotografie in sixties stijl!

Een dag modellen fotograferen onder begeleiding van professionals. Kom naar Fotoclub's eerste studio event! Omdat het de eerste keer en dus een trial is, hebben we deze dag extra voordelig geprijsd. Een enorme kans dus! Het thema is sixties, visagie is aanwezig. Je gaat zelf aan de slag en krijgt instructie op maat met vele tips en tricks. Geschikt voor zowel de ervaren liefhebbers als de starters op het gebied van studio fotografie

Modellen fotograferen met begeleiding op maat

De dag wordt opgestart met koffie en een theoretische introductie. Hoe werkt dat, modellen fotograferen? Omgang met modellen, de do's en don'ts. Hoe kom je aan modellen? Wat staat er in een modelcontract? En ook samenwerking met anderen in de studio: visagie en styling en hoe je dit terugziet op jouw foto's.

Theorie is leuk maar zoals met alles leer je ook studio fotografie het best door te doen! We werken in drie groepen. Om te zorgen dat je passende begeleiding krijg kun je vooraf je niveau aangeven. Ervaring is dus niet nodig. We hebben alle kennis in huis om je te helpen met de instellingen, het licht en de communicatie met het model. Er zijn drie mogelijkheden:

- Starter in de fotografie, geen studio ervaring.

- Studio newbie, ervaring in fotograferen maar geen studio ervaring.

- Ervaren fotograaf mét studio ervaring op zoek naar verdieping en creatieve uitdaging. 

Studio fotografie op drie verschillende manieren

Het wordt een gezellige clubdag met een goed verzorgde, gezamenlijke lunch in stijl. Inbegrepen uiteraard. We richten drie verschillende locaties in, zowel binnen als buiten. Een uitdagende opdracht zorgt dat je het beste uit de dag én uit jezelf haalt. Na de lunch wisselen de groepen van locatie. Het doel is om drie modellen te fotograferen in verschillende settings en aan het eind van de dag met drie prachtplaten naar huis te gaan. De foto's die je naar aanleiding van de opdracht bij ons inlevert worden gepubliceerd. 

Wat je in ieder geval kunt verwachten:

  • theoretische instructie en praktijkbegeleiding
  • professionele modellen
  • styling en visagie aanwezig
  • lichtapparatuur van Hensel Studiotechniek Nederland
  • een uitdagende opdracht
  • koffie, thee en een goed verzorgde lunch

Praktische informatie studio fotografie event Eindhoven:

Datum: 5 oktober 2019! We starten om 10.00.

Locatie: De eventlocatie bevindt zich in Eindhoven Strijp-S en is met openbaar vervoer goed te bereiken (treinstation Strijp-S).

Inbegrepen: Lesmateriaal, koffie en thee en lunch. Niet inbegrepen zijn reis- en parkeerkosten.

Onderwerpen

1

Fotoclub Studio Event

Fotoclub Studio Event

We starten weer over...

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN
Meer dan 950 cursisten gingen je voor
Fotoclub Blow Up Studio Event! 175,-

Kies een startdatum

Zaterdag Ochtend
Zaterdag 05 okt 2019
10:00 tot 16:00 uur
Nog 18 van 18 plaatsen vrij
Les 1 05 okt 2019 10:00 - 16:00
Meer dan 950 cursisten gingen je voor
Fotoclub Blow Up Studio Event! 175,-

We starten weer over...

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN
Meer dan 950 cursisten gingen je voor
Fotoclub Blow Up Studio Event! 175,-

Leuke dag met prima begeleiding, werken met modellen en studiolicht is iest wat ik doorgaans niet doe, dus een dagje uit de comfortzone voor mij. aanrader

Avatar
Pieter de Jong
management

Dit was een fantastisch cursus dag. Goed verzorgd, ontspannen sfeer, zeer leerzaam, veel begeleiding en modellen. Mijn complimenten hiervoor. Ik heb twee suggestie. Ten eerste: Wellicht is het voor jullie mogelijk om de akkoordverklaring digitaal voor te bereiden. Model en fotograaf behoeven dan alleen maar een handtekening te plaatsen en is er geen administratief gedoe. Ten tweede: aan het promoten van de cursus zou ik persoonlijk meer aandacht besteden. De uiteindelijke cursus prijs 220,- is best hoog en zal nmm voor veel mensen een drempel zijn. Maar als ze weten wat ze daarvoor krijgen in de vorm van begeleiding en het grote aantal modellen dan komt de prijs nmm in een ander perspectief te staan. Heel veel succes met het vervolg. Groetjes Sjak

Avatar
Sjak Vrieswijk
Fotoclub gebruiker

Enthousiaste, creatieve, gezellige en professionele fotoclub

Avatar
Petra den Hoed
Fotoclub gebruiker

Het was een leuke dag. Voldoende modellen, wel veel fotografen. Als aandachtspuntje: - iets meer info geven vooraf, of vragen of de fotografen alvast een noodboard kunne maken met voorbeelden wat zij als jaren 60 zien. - modellen ook in groepen indelen en tegen de richting van de fotografen laten draaien, dan heb je toch iedere keer andere modellen. Nu binnen en buiten de zelfde modellen gehad, en een aantal helemaal niet. Zorg dat alle namen al op de contract formulieren staan, dit scheelt veel tijd, als je alleen maar nog hoeft te tekenen. Nu waren door het handschrift niet alle mail adressen makkelijk leesbaar. - jammer dat er tijdens de lunch geen ruimte was voor de modellen en fotografen om aan 1 tafel te kunnen gaan zitten. Had er wat statafels bijgezet dan kan je ook daar makkelijk eten en kletsen. - Wat ik al had aangeven, zorg dat de modellen ook huidkleurige lingerie hebben, liefst de mogelijkheid dat d BH strapless is/kan. Om doorschijn, bewerkingen van zichtbare bandjes te voorkomen.

Avatar
Marco Timmermans
Freelance fotograaf
Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden