.

Op zoek naar meer dynamiek en spanning in je foto en wil je opvallen met bijzondere foto’s ? Al wel eens met opzetflitsers in de weer geweest maar kreeg je er niet uit wat je in gedachten had ? Dan wordt het hoog tijd voor onze fotocursus special “strobist Fotografie op locatie”. In deze cursus leren we je alles wat strobisten moeten weten.

Van de techniek die er allemaal bij komt kijken tot aan alle creatieve mogelijkheden zoals: Balanceren met omgevings- en flitslicht, High- en low speed sync, het werken met kleurgels en rook, speciale compositie’s enz..

Tijdens deze special van fotoclub.nl ga je in 2 bijeenkomsten ontdekken wat je kan doen met Flits Fotografie.

We beginnen de serie met een avond waarin we vertellen over flitstechnieken, instellingen van de flitser, creatieve mogelijkheden, gebruik van lichtververvormers, kleurgels, do’s en don’ts en nog veel meer.

De praktijkdag is een echte doe dag. We gaan een hele zaterdag (buiten) aan de slag met diverse opstellingen en flitstechnieken en gaan veel toepassen wat we de eerste avond over flitsfotografie hebben geleerd. De lunch is inbegrepen die dag!

Wat heb je nodig voor deze Workshop Flitsfotografie?

* In ieder geval een camera waarvan je weet hoe je hem bedient.
De begrippen sluitertijd, diafragma, ISO, Witbalans en Raw zijn geen verrassing voor je.

Je weet hoe je in de M, S(Tv) en A(Av) stand fotografeert.

Mocht je nog vragen hebben bel gerust op 040 2405090

Onderwerpen

Avond 1

Dagdeel

Deze serie is helaas uitverkocht.
Volgend seizoen starten we weer!

Kies een startdatum

Donderdag Avond
Donderdag 04 jan 2018
Vol
Les 1 04 jan 2018 19:30 - 22:00
Les 2 13 jan 2018 09:30 - 16:00
Flits Fotografie op Locatie 137,-

Deze serie is helaas uitverkocht.
Volgend seizoen starten we weer!