Lenzenproeverij

Lenzenproeverij zondag 1 november 2020 van 13.30 tot 16.30 uur bij Fotoclub.nl in Eindhoven.

Altijd al de nieuwste SIGMA objectieven willen testen?

Dan nodigt SIGMA Benelux je als Fotoclub Fan hierbij graag uit voor haar lenzenproeverij bij Fotoclub.nl op zondag 1 november 2020 vanaf 13.30 uur. Tijdens de lenzenproeverij krijgt je de unieke kans om verschillende objectieven uit SIGMA's Art, Contemporary en Sports productlijnen met je eigen camera uit te proberen.

Technische vragen Tijdens het evenement is ook een van de techneuten van SIGMA aanwezig om technische vragen te beantwoorden.

Aanmelden Wil je deelnemen aan deze lenzenproeverij? Meld je dan aan via deze pagina. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dit evenement is alleen toegangkelijk voor Fotoclub Fans. (Nog geen Fan? Ga naar https://www.fotoclub.nl/fan)

Evenement start over...

Lenzenproeverij 0,-