Get The Picture

LEVEL
Marcel Wiegerinck
29 juni 2021

Welk thema gaan we fotograferen in de eerstvolgende Get The Picture Challenge van 1 juli?

Reacties 6

Vincent van Mullekom
29 juni 2021 18:37

We hebben de laatste tijd al genoeg regeltjes en beperkingen gehad. Daarom break free. Weg met de regel van derden, scherpstellen op de ogen enz. Lekker rebels!! Leve de vrijheid!!

Break Free en Vrijheid is welkom inderdaad.

Jasper Scheffers
29 juni 2021 16:03

Sportbeleving

Het EK is helaas alweer voorbij (voor Nederland), maar deze sportzomer zijn ook de Tour de France en de Olympische Spelen te zien. Maar ook kunnen we weer naar buiten, we kunnen weer (bijna) alles doen. Er zijn het afgelopen jaar vele mensen met nieuwe sporten begonnen, gaan deze mensen deze zomer door?

Mensen beleven de sport die ze beoefenen, of ze kijken naar sport op TV. Of ze staan langs de lijn bij een sportclub, of zien misschien gewoon iemand voorbij rennen. Misschien gaat er wel iemand op fietsvakantie? Het kan ook zijn dat de laatste oranje vlaggetjes nog uit de straat verwijderd worden, of dat er een feestje ontstaat na het winnen van een wedstrijd. Sporten kan op vele verschillende manieren, het beleven van de sport op nog veel meer manieren. Dit lijkt mij een een mooi thema voor deze sportzomer. Leg de sportbeleving vast.

Sport is ook een goede

Peter vd Hurk
29 juni 2021 15:47

Kader,
Platteland,
Goedemorgen,
Zomerfruit,
Speelgoed,
Stilte,
Minimalisme,
Alles op 'n rijtje,
Vakantiesfeer,

Zomerfruit en Alles op een rijtje zijn mijn favoriet uit jouw lijst.

Over Ons

Je hebt je portie fotografiecursussen voorlopig wel gehad, of je kan al een tijdje fotograferen. Het is alleen zo lastig iets leuks te vinden om te fotograferen. Get the Picture is de oplossing

662 leden
318 experience