Get The Picture

LEVEL
Dirk Velle
19 november 2020

Mmmm, na wat foto's ingestuurd te hebben voor de maandelijkse challenge toch maar eens de algemene voorwaarden gelezen van de fotoclub. Wat lees ik daar? Een beetje vereenvoudigd:

"Door leden ingediend beeldmateriaal mag door Fotoclub.nl worden gebruikt voor andere doeleinden. Een lid verleent een niet-exclusieve en onbeperkte licentie aan Fotoclub.nl voor het gebruik van het ingediende beeldmateriaal."

Ik weet niet of ik daar wel happy mee ben. Dat betekent dat mijn ingestuurde foto's overal kunnen opduiken zonder dat ik daar kennis van heb. Ik begrijp zelfs dat in het uiterste geval mijn ingestuurde foto's door fotoclub aan derden (evt via daarvoor bestemde websites) doorverkocht zouden kunnen worden.

Ben ik de enige die daar een beetje moeite mee heeft? Of zie ik het te somber in?

Reacties 1

Dirk Velle
20 november 2020 15:58

Oh Ja, het betreft paragraaf 8.10 waar dit wordt vermeld.

Over Ons

Je hebt je portie fotografiecursussen voorlopig wel gehad, of je kan al een tijdje fotograferen. Het is alleen zo lastig iets leuks te vinden om te fotograferen. Get the Picture is de oplossing

456 leden
218 experience