Get The Picture

Marcel Wiegerinck
01 juni 2020

Get The Picture Challenge juni 2020 | 1 juni t/m 28 juni

Lees de blog voor de volledige informatie:

DIERENRIJK is de Get The Picture challenge van deze maand. Dieren fotograferen is voor veel mensen twee hobby's combineren. op Facebook zijn de meest populaire foto's, foto's van katten. En dat zegt wel iets over het onderwerp van deze maand; Dierenrijk.

Je mag allerlei dieren fotograferen zoals, huisdieren, wild, boerderij dieren. vogels etc. Lees wel eerste even de spelregels op deze pagina voordat je vertrekt om te fotograferen :-)

Heb je een vraag? Stel je vragen binnen deze club.

Spelregels!
De foto’s moeten gemaakt zijn na de eerste van elke maand als de nieuwe Get The Picture Challenge live gaat. Foto’s mogen dus niet eerder gemaakt zijn en/of uit je archief komen.

Het is een Challenge en je wilt namelijk uitgedaagd worden om te gaan fotograferen en daarvan iets te leren. Dat doe je alleen door nieuwe foto’s te maken.

Je mag maximaal 2 foto’s toevoegen per Get The Picture Challenge.

Geen logo's, namen en teksten in de foto's in de vorm van een watermerk. Je mag wel logo's, namen en teksten fotograferen.

Geef een beschrijving hoe je de foto gemaakt eventueel met welke instellingen. Deze laatste is niet verplicht maar wel interessant voor kijkers en deelnemers.

Tot slot like en deel deze blog zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Ook deze is niet verplicht maar wel top als je dat doet.

Lees de blog voor de volledige informatie:

Get The Picture Challenge JUNI 2020: DIERENRIJK

Reacties 3

Jolanda Verhoeks
01 juni 2020 12:29

He jammer, juist afgelopen woensdag naar Dierenrijk (de dierentuin) geweest, maa helaas niet de na de 1e van de maand genomen lol

Jouw kennende al dierliefhebber moet dat helemaal goed komen. Ik ben erg benieuwd naar jouw inzending(en) Jolanda

Heb de hele maand de tijd toch? Haha, dan heb ik wat te doen lol

Over Ons

Je hebt je portie fotografiecursussen voorlopig wel gehad, of je kan al een tijdje fotograferen. Het is alleen zo lastig iets leuks te vinden om te fotograferen. Get the Picture is de oplossing

374 leden
218 experience