Get The Picture

LEVEL
28 januari 2020

Dit ben ik! (zonder gezicht)
Get The Picture Challenge februari 2020
Start 1 febrauri 2020 t/m 27 februari 2020

Bij deze eerste editie van de Get The Picture Challenge lijkt het me leuk om kennis te maken met iedereen die meedoet aan de Challenge door te laten zien wie je bent maar dan zonder je gezicht in beeld te brengen. Is dat een foto uitdaging of niet?

Tips
Denk eens aan welke kleur bij je past, welke vorm, welke kleding of welke spulletjes iets over jou vertellen. Succes en zet hem op.

Wat is Get The Picture Challenge?

Elke maand krijg je een nieuwe foto uitdaging om te gaan fotograferen. Je wordt geïnspireerd door onze Fotografie Community van bevriende fotografen die samen met jou aan deze uitdaging deelnemen.

In de Get The Picture club kan je naast je gemaakte foto’s insturen ook vragen stellen die je hebt bij het maken van je foto’s voor de Get The Picture Challenge.

Iedereen die meedoet wordt ook uitgedaagd om andere mensen vooruit te helpen door o.a. vragen te beantwoorden die bij de discussies worden gesteld. Ook het geven van feedback, tips en tricks zijn voor iedereen een waardevolle aanvulling.

Kortom de Get The Picture Challenge is een leuk manier om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen en om betere foto’s te maken je camera beter te beheersen. De Get The Picture Challenge is geen fotowedstrijd en iedereen kan meedoen op elk niveau. Het is jouw uitdaging.

Spelregel
De foto’s moeten gemaakt zijn na de eerste van elke maand als de Get The Picture Challenge live gaat. Foto’s mogen dus niet eerder gemaakt zijn en/of uit je archief komen. Het is een Challenge en je wilt namelijk uitgedaagd worden om te gaan fotograferen en daarvan iets te leren. Dat doe je alleen door nieuwe foto’s te maken.

Doe mee!
Maak een foto die past bij de Get The Picture Challenge van deze maand.
Als je nog geen lid bent wordt dan kosteloos lid van https://www.fotoclub.nl/clubs/getthepicture
Je kan hier je beste foto’s toevoegen aan het fotoalbum die hoort bij de Get The Picture Challenge van deze maand. Je mag maximaal 2 foto’s toevoegen per Get The Picture Challenge.
Je kan je foto’s toevoegen tot en met de 27e van deze maand.

Get The Picture Wall of Fame
Ik kies elke maand van de ingestuurde foto’s samen met een aantal andere mensen de beste en mooiste foto’s uit. Dit zullen maximaal 15 foto’s zijn maar het kan er ook maar 1 zijn. Deze foto’s komen op de Wall of Fame terecht met je voor en achternaam en maken kans om geëxposeerd te worden op de Get The Picture Foto Expositie. Aan het einde van elke maand laat ik de gekozen inzendingen zien via onze blog waar ook een link naar de Get The Picture Wall of Fame zal staan.

Get The Picture Foto Expositie
Mijn wens is om de beste foto’s van elk jaar te exposeren in onze Get The Picture Foto Expositie. De eerste editie zal afhankelijk van de mogelijkheden dit jaar voor het eerst gerealiseerd worden. Het liefst zou ik hiervan een foto expositie maken die door het hele land te zien is. In de loop van dit jaar ga ik de mogelijkheden bekijken om dit te kunnen realiseren. Tips, hulp en suggesties welkom.

Dit ben ik! (zonder gezicht): Get The Picture Challenge februari 2020

Reacties 20

Patrick de Raad
16 februari 2020 21:23

Ik heb hem ingestuurd. Vanaf het begin wist ik wat ik wilde, en het was dan ook zo gepiept. De nabewerking koste meer tijd dan de foto zelf.

Marina Eijnden, van den
06 februari 2020 04:16

Interessante uitdaging...ik ga een poging wagen.

Suzy Van Kilsdonk
05 februari 2020 18:05

Ik doe mee, leuke uitdaging!

Jasper Scheffers
02 februari 2020 11:19

Hmm, ik weet nog niet hoe ik dit moet aanpakken. Maar gelukkig heb ik nog de hele maand ;)

Patrick de Raad
@Jasper Scheffers 25 februari 2020 21:04

De maand is bijna voorbij. Volgens mij heb ik nog niets voorbij zien komen van je 😉

02 februari 2020 02:58

Mijn foto is gemaakt. Nog ff de RAW door de software heen jassen. Maar dat is iets voor later :)

@Jac Zwart Wit 02 februari 2020 08:18

In kleur deze keer?

@Marcel Wiegerinck 04 februari 2020 09:29

Vermoedelijk zullen alle 3 de kleurkanalen exact hetzelfde histogram hebben :)

Wel klein dingetje gevonden aan het bestand nu ik het op groot scherm heb bekeken... misschien dat ik m over moet doen, of een andere bedenken/maken...

@Jac Zwart Wit 05 februari 2020 22:16

Vanavond ff aan het knoeien geweest in Capture 1, het bestand bleek wel redelijk te redden :)

Yvette Vreeker
29 januari 2020 07:04

Lijkt me leuk om mee te doen!

@Yvette Vreeker 02 februari 2020 00:09

Super en leuk dat je er bij was vandaag.

Yvette Vreeker
@Marcel Wiegerinck 04 februari 2020 07:16

Vond het erg inspirerend!!!
Nu alleen nog inspiratie vinden voor een 'faceless selfie"...… :-)

Jan Verstraten
28 januari 2020 22:22

Mooie uitdaging, Ik doe mee.

@Jan Verstraten 02 februari 2020 00:10

Thnx

Iryna Melnyk
28 januari 2020 16:04

Ik doe mee. Ik vind leuk om mijzelf zonder gezicht te fotograferen )))))

@Iryna Melnyk 02 februari 2020 00:08

Ah super ik ben benieuwd

28 januari 2020 15:56

Laat even via de reacties weten of je meedoet! Oja en nodig gelijk ook je vrienden uit om mee te doen.

Kees Koertshuis
@Marcel Wiegerinck 29 januari 2020 08:49

Mooie uitdaging. Ik doe mee!

Peter vd Hurk
@Marcel Wiegerinck 28 januari 2020 15:57

Ja, tuurlijk doe ik mee ;-)

@Peter vd Hurk 02 februari 2020 00:08