Zoeken en filteren
fotografiecursus

Wat anderen zeggen

3 juni 2020
Ik ga dit soort programma's niet gebruiken. Ik heb heel veel panorama's, hdr en focus stacking foto's staan. Deze lijken allemaal heel erg op elkaar en mogen dus absoluut niet weg!
2 juni 2020
Dit gaat geen gemakkelijke challenge worden, althans niet voor mij maar juist daarom een goede reden om een poging te wagen.
28 mei 2020
Duidelijk artikel! Ik ga het nog een paar keer lezen, want ik gebruik de flitser ook erg weinig. Vind het tijdens de vervolgcursus ook een lastig onderwerp. En Marcel: misschien wel te kort voor 2 avonden.... Maar goed, ik ben er een beetje bang van denk ik, van de flitser. Ben fan van natuurlijk licht, maar moet meer gaan doen met mn flitser.
28 mei 2020
Mooi stuk Huub, Ik gebruik de flitser maar weinig, bijna nooit. Dit ondanks de lessen van fotoclub in de vervolgcursus. Fijn om daar weer eens wat over te lezen. Eigenlijk eennhint om de accu weer vol te laden en te gaan gebruiken. Bedankt Huub.
26 mei 2020
Duidelijke uitleg Marcel. Zelf gebruik ik Photomatix, LR en Photoshop elements. Photomatix nog niet als plug in gebruikt maar ga dat proberen. Ben erg tevreden over Photomatix en LR. Verbluffende resultaten.
26 mei 2020
Die Nederlandse handleiding is deze week gedrukt. Zou 28 mei verstuurd worden. Nu nog met korting en zonder verzendkosten als je geluk hebt. En Affinity voor de helft ivm Corona. Dus rond de 30 euro.
25 mei 2020
Knap Marcel hoe je dat allemaal in elkaar gezet hebt. Geeft een mooi helder overzicht van de mogelijkheden. Uiteindelijk blijft de keuze best wel lastig, ik heb nog nooit met fotobewerkingsprogramma's gewerkt, dus ervaring 0. Maar ik ga waarschijnlijk voor Affinity Photo, heb ook eens op hun site gekeken, ziet er toch verdomd mooi uit. En ik heb al gezien dat er ook een NL-talige handleiding beschikbaar is bij van Duuren. Dan moet het toch lukken.
24 mei 2020
Hallo Sylvia, ga naar het 'Get The Picture Challenge Mei 2020' album. Dat kan met deze link: https://www.fotoclub.nl/clubs/getthepicture/albums/503-avondlicht--challenge-mei-2020 Dan rechts onder 'FOTO'S TOEVOEGEN' en dan de foto erin slepen. Succes.
24 mei 2020
Bedankt Jasper. Het moedigt me aan om inderdaad meer door de stad te lopen en veranderingen te registreren. Wellicht zie ik je op de rondweg. :-)