Afgelopen dagen hebben we weer enthousiaste groep cursisten gehad bij onze Zomer Fotografiecursus. Drie dagen lang alleen maar bezig zijn met fotografie. Dit is een mooi begin van het nieuwe seizoen. De nieuwe fotografiecursussen en workshops starten alweer in september. Alle foto's in deze blog zijn gemaakt door onze cursisten.

Dag 1

Op de eerste dag is het altijd even wennen maar na het voorstelrondje en de eerste opdracht (die je meteen krijgt nog voordat we echt beginnen) gaan de cursisten lekker los. De eerste dag hebben compositie en ISO, Diafragma en scherpstellen op de praktische manier behandeld. Hieronder een paar impressies.

Dag 2

We starten deze dag met een korte herhaling en een vragen rondje. Ook de ervaringen van de eerste dag worden gedeeld. We gaan verder met compositie en beeldtaal en na een heerlijke lunch starten we met sluitertijd. We oefen binnen en buiten met beweging laten zien en bevriezen en met panning.

Zomer Fotografiecursus Eindhoven
Fotografiecursus Eindhoven

Dag 3

Dag 3 is alweer de laatste dag van deze zomer fotografiecursus in Eindhoven. Vandaag leren we nog wat meer over de M-stand voordat we op pad gaan voor het echte werk. We gaan de straat op met verschillende opdrachten om alles wat we geleerd hebben toe te passen met je eigen camera. Ik vond jullie een geweldige club en graag tot ziens.

Reacties (0)

Anderen bekeken ook

Meer artikelen over fotografie

Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden