Lowland Photo Contest 2019

Wie wordt de Lowland Photographer of the Year?

Het is zover! Nog tot en met 31 oktober 2019 kan je jouw kans wagen tijdens de vijfde editie van de Lowland Photo Contest, de meest prestigieuze natuurfotowedstrijd van de Lage Landen! De wedstrijd focust op natuur van bij ons: landschappen van België en Nederland en soorten die hier voorkomen. Stuur jouw beste beelden in! Misschien geniet je wel van een eervolle vermelding of word je categoriewinnaar. De overall winnaar mag zich Lowland Photographer of the Year noemen.

Lowland Photo Contest 2019 - jury

Martin Steenhaut (BE) voorzitter
Martin van Lokven (NL)
Jürgen de Witte (BE)
Bart Siebelink (NL)
Ann Coppens (BE)
Michel d'Oultremont (BE)
David Peskens (NL)
Glenn Vermeersch (BE)

Zolang de wedstrijd loopt, kan je beelden toevoegen of vervangen. Op 31 oktober om 23u59 sluiten we af en wordt jouw inzending definitief. Nadien gaat de jury aan de slag. Er zal opnieuw ruim 25 000 euro aan prijzen verdeeld worden, dit keer in 12 verschillende categorieën.

Themacategorie 2019

Te ontdekken: de themacategorie van deze editie is 'De Wereld'. Je leest het goed: bijzondere buitenlandse landschappen, vogels, planten of beestjes...
Voor één keer kan het allemaal! Er is één 'maar': de winnaar van de categorie 'De Wereld' wint weliswaar een aantrekkelijke categorieprijs ter waarde van 1 000 euro, maar zal niet deelnemen aan de verkiezing van de Lowland Photographer of the Year 2019. Daarvoor moet je meedoen in één van de 11 andere categorieën.

En de winnaar is…

De finalisten worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op zaterdagmiddag 7 december tijdens het Lowland Photo Festival in Kinepolis. Een weekend lang kan je er eveneens de expositie met de beelden van alle finalisten bewonderen.

 

www.lowlandcontest.com

 

Reacties (0)

Anderen bekeken ook

Meer artikelen over fotografie

Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden