100% uniek, dat is het Lowland Photo Festival ten voeten uit! Hét internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is dit jaar al aan zijn vierde editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor wie houdt van natuur en fotografie! Tijdens het weekend van 9 en 10 december 2017 strijken opnieuw duizenden natuurfotografen neer in Kinepolis Antwerpen om er te genieten van inspirerende lezingen van vermaarde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van de prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken én van de grootse fotografiebeurs boordevol materiaaldemo’s.

afbeelding

Struinend over de beursvloer tref je er niet alleen alle grote fotografie- en optiekmerken, ook fotografiewinkels en natuurreisbureaus geven graag tekst en uitleg. Van exclusieve telelens tot handig accessoire, van drijfhut tot schuilhut, van weekendje Hoge Venen tot weekje Lofoten, van workshop macrofotografie tot online cursus: je vindt het allemaal op onze beurs! Bovendien maken de boeiende materiaaldemo’s een bezoekje aan de beurs extra aantrekkelijk!

afbeelding (1)

De toegang tot de beurs kost 2 euro per persoon. Wie over een dag- of weekendticket voor het lezingenprogramma beschikt, brengt gratis een bezoek aan de beurs.

Informatie

 

Lowland Photo Festival
Zaterdag 9 & zondag 10 december 2017 Kinepolis Antwerpen
Groenendaallaan 394 - 2030 Antwerpen
Website: http://www.landschapvzw.be/lowland

Je vindt Kinepolis vlakbij uitrit 1 (Merksem) op de Antwerpse Ring. Er is een ruime parking met meer dan 2 000 gratis parkeerplaatsen. Tram en bus stoppen letterlijk voor de deur van het Lowland Photo Festival en brengen je in een kwartier van het treinstation Antwerpen-Centraal naar Kinepolis.

Reacties (0)

Anderen bekeken ook

Meer artikelen over fotografie

Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden