In het motto van ‘kill your darlings’ organiseer ik dit jaar weer een editie van #mijnfoto. Dit heb ik in 2012 al eens eerder gedaan en dacht nu is het tijd voor de volgende editie. Het doel is om dit jaarlijks terug te laten komen. Ik daag jullie uit om eens kritisch te kijken naar je gemaakte foto's. Ik ben namelijk opzoek naar jullie mooiste, leukste of meest dierbare foto van 2016!

Henk-Jan Winkelermaat heeft mij geïnspireerd tot het opzetten van #mijnfoto. Hij organiseert al jaren 'Mijnmoment’ waarbij hij zijn netwerk uitdaagt om hun mooiste moment van dat jaar te delen met de wereld. Zelf heb ik daar in 2013 aan meegedaan en gemerkt hoe moeilijk en leuk dat is. Zo ben ik op het idee gekomen om iets soortgelijks te organiseren maar dan voor de fotograaf.

Dat het niet makkelijk is om uit je eigen foto’s de ‘beste’ te kiezen dat weet ik. Maar je mooiste foto selecteren is ook erg leerzaam, je zal anders en kritisch moeten kijken naar je eigen foto’s. Vanaf 1 januari 2017 worden de inzendingen geplaatst op een hiervoor speciaal ingerichte pagina op mijn website. Inmiddels zijn er al mooie inzendingen binnengekomen. Dat belooft een mooie serie te worden!

 

Ben je benieuwd naar #mijnfoto of wil je meedoen? Kijk dan op www.robbieveldwijk.nl/mijnfoto/

 

Meedoen aan deze serie van #mijnfoto kan t/m 31 december 2016!

 

Reacties (1)

Your Avatar
Gerard Wieberdink 20 januari om 19:22

Dit is een van de vele natuur foto's.

Reageer hier op

Anderen bekeken ook

Meer artikelen over fotografie

Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden