Zo maak je kans om te winnen

Maak 4x kans op twee tickets voor de Fotofair Dit jaar wordt de Fotofair alweer voor de 5e keer gehouden. Het leuke van de Fotofair vind ik dat je de hele dag kan fotograferen bij de vele demonstraties en fotomomenten. Het is dus aan te raden om je camera bij de hand te houden! Echt leuk om te doen en zeker het bezoeken waard. Wil je twee kaarten winnen en 4x kans maken? doe mee;

1. Plaats een reactie en laat weten wat jij graag fotografeert. (dat is alles er is geen nummer 2.)

We verloten over 8 dagen 4x twee tickets onder de mensen die een reactie op deze blog hebben geplaatst. Hou de reacties in de gaten want daar plaatsen we de einduitslag. De winnaars worden random geloot via Random.org en ontvangen bericht per e-mail.

De winnaars van de twee entreekaarten per persoon zijn:

  1. Frans Snoeren
  2. Elise Beckers
  3. Zeid Al-Yassiri
  4. Frans Houweling

 

Je kan ook direct kaarten bestellen met 20% korting. Je gebruikt dan de kortingscode: fotoclub2019

Je kan hier je tickets bestellen https://fotofair.nl

Plaats nu je reactie en laat weten wat jij graag fotografeert.

Reacties (172)

Your Avatar
Peter Anthonissen 19 februari om 12:10

Ik fotografeer graag natuur en gebouwen

Reageer hier op
Your Avatar
Aart van Wijk 19 februari om 12:10

Schepen

Reageer hier op
Your Avatar
Rita Vasseur 19 februari om 12:11

Ik fotografeer het liefst mensen, portretfotografie maar ook straatfotografie. Aangezien ik nu nog cursussen volg en ik nog macro, ruimte en natuur zal ontdekken kan misschien mijn interesse uitgebreid worden ...

Reageer hier op
Your Avatar
Linda Kossen 19 februari om 12:11

Ik fotografeer graag de natuur en dan in het breedste zin van het woord, maar vooral dieren en bloemen vind ik erg leuk om te fotograferen!

Reageer hier op
Your Avatar
Joost van Dijk 19 februari om 12:17

Ik ben het liefst in de bossen met m’n 90mm macro en 70-200 4.0. Ik vind het heerlijk om, te voet vanuit huis, de bossen in te wandelen en te genieten van de natuur en de fotografie.

Reageer hier op
Your Avatar
Thijs Kuijpers 19 februari om 12:17

Ik hou van de natuur, dus daar gaat mijn voorkeur naar uit om te fotograferen. Vooral dieren, als het kan in actie. Maar daar moet ik nog een beetje aan werken ;-) Daarnaast vind ik druppelfotografie leuk om te doen.

Reageer hier op
Your Avatar
Mathias Schepers 19 februari om 12:20

Ik doe graag fotograferen en vast leggen projecten, wil hiermee het project vertellen in Beeld.
Op mijn site www.mathsfotografie.nl vindt u wat ik bedoel. Bijvoorbeeld men gaat een kunstwerk plaatsen ergens, dan begin ik met fotograferen tijdens het maken van de fundering, daarna al het werk vanaf begin plaatsing kunstwerk tot het het kunstwerk geheel klaar is en geplaatst.

Reageer hier op
Your Avatar
Shemuel Scoop 19 februari om 12:22

Ik fotografeer het liefst mensen met name portret en turn-fotografie.

Reageer hier op
Your Avatar
Raymond Lobker 19 februari om 12:22

De zon.... De zon in iemands haren, de zon achter iemand, de zon verstopt achter een boom of naast een gebouw, zons op en ondergang, de warme kleuren in het golden hour, of de felheid van mid-dag, geen lichtbron zo veelzijdig en wispelturig, met natuurlijke wolken softbox, of in de regen met veelkleurige regenboog, mystiek met mist, ja... Ik fotografeer graag met/ de zon

Reageer hier op
Your Avatar
Eddie JONKMAN 19 februari om 12:23

Portret en modelfotografie doe ik graag in mijn studio en op locatie.

Reageer hier op
Your Avatar
Peter vd Hurk 19 februari om 12:23

Boompjes, bossen, landschappen, straat, etc, etc,...

Reageer hier op
Your Avatar
Doris Martens 19 februari om 12:25

ik fotografeer graag ongevraagde portretten, en dan met name de band tussen mensen, onverwacht aandoenlijke/tedere/grappige/emotionele (etc.etc.) momenten. Bijv. moeder die huilende peuter troost of kleinkind bij oma, dergelijke situaties.

Reageer hier op
Your Avatar
Antoon Ariens 19 februari om 12:26

Beste Marcel,
Het liefste fotografeer ik landschappen en macro.
mvg
Antoon

Reageer hier op
Your Avatar
Anika Vd boom 19 februari om 12:27

Ik fotografeer het allerliefste zwangere vrouwen en pasgeboren baby's. Lifestyle plaatjes, niet te geposeerd.

Reageer hier op
Your Avatar
Wil van Elk 19 februari om 12:28

Ik vind het leuk om alles wat er gebeurt in Oegstgeest te fotograferen. Een optreden van eenfantastische band in de enige kroeg die we er nog hebben. Een kikker die in het gras verscholen zit. Zwanen die onstuimig de liefde bedrijven. Een omgewaaide boom. Een kasteel dat is verpakt in bouwdoek. Schaatsend publiek op de natuurijsbaan. Nieuwbouwwijk in ontwikkeling. Dat zeg ik, alles! ;-)

Reageer hier op
Your Avatar
iris borst 19 februari om 12:28

Ik fotografeer vooral graag alles wat met water te doen heeft. De verstilde zee, reflecties in grote waterplassen, grachten die bevroren zijn in de winter, woeste golven met lange sluitertijden. Dat in combinatie met zonsopgang en ondergang maakt het plaatje compleet.

Reageer hier op
Your Avatar
Sjoerd de Roos 19 februari om 12:28

Ik fotografeer atletiek, een veelzijdige sport met lopen, werpen en springen.

Reageer hier op
Your Avatar
Johan Pijlman 19 februari om 12:30

Ik heb veel aan straatfotografie gedaan en bejaarden in verzorgingshuizen gefotografeerd (tehuis voor bejaarde zeelieden in Egmond, Prins Hendrikstichting). Dit is nu erg moeilijk vanwege veel bejaarden daar een beperking hebben, bv dementie). Jammer, want ik heb daar vanaf de 80er jaren gefotografeerd. Ik doe nu veel aan landschaps- en natuurfotografie. Ben zelf 75 jaar, maar nog steeds voorzitter van een fotoclub in Amsterdam.

Reageer hier op
Your Avatar
Claudia Zanin 19 februari om 12:30

Ik zeg wel eens "schoonheid is overal, je moet het alleen wel zien" - natuurlijk is het fantastich om prachtige landschappen vast te leggen, of dingen die zich dagelijks voor je neus afspelen, maar het liefste combineer ik foto's met tekst waardoor je het verhaal verder kunt uitwerken. Zeker bij het maken van portretten werkt deze combinatie heel fijn voor mij....

Reageer hier op
Your Avatar
Laura Weterings 19 februari om 12:32

Paarden en andere dieren

Reageer hier op
Your Avatar
Peter Buitenhuis 19 februari om 12:32

Ik fotografeer het liefst mensen in een bijzondere omgeving op een onverwachte moment Bijvoorbeeld trainende koorddansers, straatmuzikanten, kunstenaars, een bruidspaar(niet uitgenodigd) of sportende amateurs.

Reageer hier op
Your Avatar
Frans SNOEREN 19 februari om 12:32

PUUR NATUUR liefst in het GOUDE UUR...

Reageer hier op
Your Avatar
Judith Ideler 19 februari om 12:33

Macro en dieren

Reageer hier op
Your Avatar
Marjolein Van Wikselaar 19 februari om 12:33

Ik fotografeer graag natuur , maar ik wil me graag beter ontwikkelen in kinderen en zelfportretten .
Ik ben 15jaar dus ik weet niet of ddit al wel voor mij is om mee te doen , maar het lijkt me wel leuk om te winnen!

Reageer hier op
Your Avatar
roeland scheeren 19 februari om 12:34

Mijn passie ligt bij vogels, de natuur. Maar sinds kort ben ik ook begonnen met avond fotografie en mensen in hun beroep vast te leggen. Gisteren nog prachtige skate foto's gemaakt. Ben eigenlijk wel bijna elke dag op pad.

Reageer hier op
Your Avatar
Els Ruiters 19 februari om 12:34

Ik fotografeer het liefst wat lastig is. Vogels die met hun kopje precies achter een tak zitten, waardoor je je in allerlei bochten moeten wringen om erbij te komen en een mooie foto te kunnen maken. Vlinders die hun met prachtige vleugels uiteraard net dicht hebben, op het moment dat ik erbij sta met mijn camera. Geduld, geduld, geduld… Vissen en kwallen (supermooi!) in water dat niet helder is of achter glas, ook al zo lastig. Glinsterende objecten waarvan het oppervlak wegbijt als je die verkeerd belicht. Of druppels fotograferen waarvoor je een hele installatie in elkaar moet zetten en alles na afloop zeiknat is.
Hoe groot is dan ook de beloning als – al is het er maar één – een foto goed gelukt is, temidden van honderd plaatjes die onscherp, bewogen, verkeerd belicht, op het verkeerde moment geknipt of gewoon weg belabberd zijn. Dát is een supergevoel.
Met andere woorden, het onmogelijke mogelijk maken en fotograferen. Als het makkelijk was, zou iedereen het kunnen.

Reageer hier op
Your Avatar
Erwin Pepping 19 februari om 12:35

Ik fotografeer graag portretten en sport!

Reageer hier op
Your Avatar
Kees van Boxtel 19 februari om 12:36

Ik fotografeer heel graag tegenlicht, en probeer ook wel eens om rechtstreeks tegen de zon in te fotograferen wat soms erg mooie effecten oplevert.
Verder mag ik graag lijnenspel en architectuur fotograferen en dan zeker kleinere details.
En als dan de natuur, dat is altijd een uitdaging om daar iets speciaals van te maken. Daarom zal ik ook zeker vanavond de volle maan fotograferen.

Reageer hier op
Your Avatar
Ronald Molenkamp 19 februari om 12:36

Hoi, ik ben Ronald en fotografie is mijn uitlaadklep naast mijn leuke maar drukke baan. In de weekenden ben ik buiten met mijn camera te vinden. Landschap vind ik leuk en portret mag ik ook graag doen maar macro is waar mijn hart ligt. De kleine dingen waar iedereen snel aan voorbij gaat vastleggen. De lente komt er aan, dus ook de insekten en de jonge plantjes en bloemetjes komen weer langzaam tevoorschijn..... heerlijk! Ik zou graag twee kaarten hebben voor dit mooie evenement! Groet Ronald

Reageer hier op
Your Avatar
Nienke Kamp 19 februari om 12:38

mijn kids!

Reageer hier op
Your Avatar
Fenna Bijlstra 19 februari om 12:38

Ik fotograaf het liefst op reis en dan de vrienden en familie die met mij mee zijn terwijl ze het niet in de gaten hebben.

Reageer hier op
Your Avatar
Wieke Booi 19 februari om 12:39

Het mooiste en leukste aan fotograferen vind ik de momenten die je onverwacht vastlegt. Het mooiste om te te fotograferen zijn kinderen/mensen. En dan bijv. kinderen spelend en doen in hun eigen wereldje. Of het in t park is of gewoon thuis met hun speelgoed, er kan gewoon een prachtig moment ontstaan en om juist dàt moment vast te leggen vind ik fantastisch. O, en zou je mij op een festival of een groot dansfeest rond laten lopen met een camera, dan zou ik helemaal in mijn nopjes zijn en heel veel foto's maken!

Reageer hier op
Your Avatar
Bernadette Kriellaars 19 februari om 12:42

Het liefste fotografeer ik wilde dieren. Daar op safari gaan zo duur is, komt het in de praktijk op neer, dat ik vooral in dierentuinen en safaripark Beekse Bergen fotografeer (Daar woon ik dichtbij). Ook maak ik graag foto's van.mijn kleinzonen. Geen portretten, maar terwijl ze aan het spelen zijn.

Reageer hier op
Your Avatar
Annemiek van Breugel 19 februari om 12:43

Ik geniet echt om
Foto’s te maken van dieren en New borns.
Er is eigenlijk weinig wat ik niet leuk vind!

Reageer hier op
Your Avatar
Nancy Reuten 19 februari om 12:43

Spontane en onverwachte momenten. Zowel van dier als mens!

Reageer hier op
Your Avatar
Lieke Raaijmakers 19 februari om 12:45

Ik fotografeer graag mensen, natuur (dieren, bloemen, etc), en cultuur (tijdens het reizen) :) druk bezig met de beginners cursus dus wie weet word het lijstje snel langer :D

Reageer hier op
Your Avatar
Dirk Bakker 19 februari om 12:45

Dag fotoliefhebbers,

Ook ik heb mijn hart in de fotografie gelegd. Ik fotografeer graag natuur met dieren en landschapoen. Omdat ik ook in vakanties veel fotografeer zijn dat ook de momenten waarop ik gebouwen, interieurs en mensen fotografeer.

Groeten, Dirk

Reageer hier op
Your Avatar
Joyce Gijsbers-van Eck 19 februari om 12:47

Ik fotografeer graag urban locaties, natuur, dieren en straatbeelden.

Reageer hier op
Your Avatar
Dennis In t zandt 19 februari om 12:47

Ik fotografeer het liefst fantasy en art nude. Daarnaast vind ik het ook leuk om straat fotografie te doen.

Reageer hier op
Your Avatar
Sandy Loffeld 19 februari om 12:48

Ik fotografeer graag in de Efteling en dierentuinen. Maar natuur vind ik ook erg mooi om te fotograferen. Sinds kort ben ik ook aan het oefenen met portretfotografie. Wil graag verder groeien.

Reageer hier op
Your Avatar
Lydia De Wachter 19 februari om 12:51

Modelfotografie is mijn passie. Een model mooi aankleden de make-up, kapsel enz verzorgen en dit dan vast leggen zowel in de studio als op locatie. Ook stillevens is een tak in de fotografie die ik graag beoefen omdat je dan ook alles zelf in de hand hebt.

Reageer hier op
Your Avatar
Toon Smits 19 februari om 12:55

Ik fotografeer veel dingen, maar het liefste toch wel erg graag portretten.

Reageer hier op
Your Avatar
Carola Groenhuijzen 19 februari om 12:55

Mijn voorkeur gaat uit naar macro en dan vooral dieren. Ook trek ik er graag op uit in de natuur voor landschapsfotografie.

Reageer hier op
Your Avatar
Daan van der Klooster 19 februari om 12:57

Ik fotografeer heel graag portretten van mensen met een beperking.!

Reageer hier op
Your Avatar
Ada Onderdelinden 19 februari om 12:58

Ik vind eigenlijk alles leuk om te fotograferen: mensen, dieren, natuur maar ook gebouwen en heel klein minimalistisch macrob

Reageer hier op
Your Avatar
Roswitha Geleijns 19 februari om 12:59

Het liefst fotografeer ik kleine kinderen en portret.
Maar zo gauw ik de camera in mijn handen heb dan ben ik al gelukkig.

Reageer hier op
Your Avatar
Elise Beckers 19 februari om 13:01

Ik fotograaf graag de natuur, het is namelijk altijd een verrassing wat je aantreft en hoe dit zich ontwikkelt tot een leuke foto!

Reageer hier op
Your Avatar
Freddie de Roeck 19 februari om 13:03

Ik fotograaf Tilburg het liefst bij mij aan de Piushaven zonsondergang en landschap's maar ook veel architectuur in Tilburg zet graag op de foto dit doe ik met een Nikon D500 of Fuij XT2

Reageer hier op
Your Avatar
Mark Lemmens 19 februari om 13:08

Ik fotografeer graag op straat. Het vastleggen van spontane situaties en het straatbeeld vind ik fantastisch. Vooral dat jaren later weer terug te kijken en te zien hoe het straatbeeld is veranderd.

Reageer hier op
Your Avatar
Bianca Willems 19 februari om 13:11

Ik hou ervan om vervallen en verlaten panden zoals huisjes en kastelen waar nog veel in staat te fotograferen. Wel waar je het verval al ziet mr waar een verhaal achter zit. Het hele avontuur er omheen vind ik ook gewrldig. Ja dit doe ik echt met passie.

Reageer hier op
Your Avatar
Ina Bloemendal 19 februari om 13:11

Op dit moment focus ik me op dierenfotografie. Van olifant tot insect. Heel divers dus.

Reageer hier op
Your Avatar
Jolanda Vening 19 februari om 13:12

Ik ben een beetje verslaafd geraakt aan het fotograferen. Elke keer als ik met de honden het bos in ga neem ik m'n camera mee. Dan fotografeer ik honden, vogels, landschappen, zonsomkomst vind het erg mooi, bloemen, takjes, insecten. Vooral met tegenlicht geeft bijzondere effecten.

Reageer hier op
Your Avatar
Marcel Wiegerinck 19 februari om 14:10

Super een foto erbij maakt het helemaal compleet zo'n antwoord

Your Avatar
Gaby Kooijman 19 februari om 13:14

Babies en kleine kinderen!

Reageer hier op
Your Avatar
petra Huijsmans 19 februari om 13:17

Met heel mijn fotohart fotografeer ik het liefst de sport. De uitdrukkingen en emoties . Geweldig mooi. Op zoek naar meer trucks en tools om emoties te vangen bezoek ik de fotofair. Mooi om een keer mee te grabbelen.

Reageer hier op
Your Avatar
Henk Elshout 19 februari om 13:18

Ik vind vele soorten fotografie interessant om te doen, vooral portret en urbex hebben mijn voorkeur.

Reageer hier op
Your Avatar
Anja Smulders 19 februari om 13:18

Eigenlijk alles wat voor de camera komt maar details en macro heeft mijn voorkeur

Reageer hier op
Your Avatar
Cornelius Fontaine 19 februari om 13:19

Ik fotografeer het liefst reis foto’s tijdens de gemiddeld 9 maanden per jaar dat we op reis zijn. Dat zijn dan veelal natuur foto’s en bijzondere dorpen, steden foto’s. Ook karakteristieke portretten ga ik niet uit de weg.

Reageer hier op
Your Avatar
Francis Thole 19 februari om 13:22

In het algemeen fotografeer ik veel in het buitenland omdat ik daar veel ben maar het mooiste vind ik de macrofotografie. Daar bak ik nog weinig van moet ik bekennen maar zou dat dolgraag beter willen gaan leren met mijn (net nieuwe) camera de Fujifilm X-T2. Oefening baart kunst!

Reageer hier op
Your Avatar
Zeid Al-Yassiri 19 februari om 13:24

Ik fotografeer graag landschap, Macro en portretten.

Reageer hier op
Your Avatar
Esther Bolman 19 februari om 13:30

Ik fotografeer het liefste kinderen. Niet geposeerd maar spelend, wanneer ze het niet doorhebben. Ik merk dat ik dan vooral inzoom op hun gezichtsuitdrukking. Dus een soort van portret fotografie maar dan niet geposeerd.

Reageer hier op
Your Avatar
Ilse Maassen 19 februari om 13:31

Ik fotografeer heel graag mijn zoontje! helemaal trots als ik een mooie foto heb gemaakt!

Reageer hier op
Your Avatar
Piet van Schendel 19 februari om 13:35

Ik fotografeer het graag: Close-ups van technische onderdelen.

Reageer hier op
Your Avatar
cor smeets 19 februari om 13:36

ik fotografeer graag fritures!

Reageer hier op
Your Avatar
Marcel Wiegerinck 19 februari om 14:10

Ik ben wel nieuwsgierig geworden.

Your Avatar
Rene Salm 19 februari om 13:38

Het liefste honden in combinatie met mensen. Bijvoorbeeld hondenfrisbee, behendigdheid etc. De kracht van hond tijdens inspanning vs de emotie van de mens. De samenwerking tussen beide vastleggen.

Reageer hier op
Your Avatar
Ingrid Smit 19 februari om 13:40

Ik fotografeer graag kinderen, landschappen en macro

Reageer hier op
Your Avatar
R Mollemans 19 februari om 13:41

Ik fotografeer graag zwangerschappen, newborn en kids! Op de fair lijkt het me leuk om een soort van straatfotografie te doen ;-)

Reageer hier op
Your Avatar
Lineke Blom 19 februari om 13:50

Fotografeer graag natuur en mijn honden (labradors) op shows valt niet altijd mee vooral de black labradors er zijn altijd verbeterpuntjes voor de perfecte foto.

Reageer hier op
Your Avatar
Frank Jaspers 19 februari om 13:51

dorp tafrelen. modellen.

Reageer hier op
Your Avatar
Roland Swennen 19 februari om 13:53

Ik fotografeer MAcro en Portretten

Reageer hier op
Your Avatar
Ger Sampers 19 februari om 13:54

Ik fotografeer graag sport, architectuur en straatfotografie

Reageer hier op
Your Avatar
Cynthia Verbruggen 19 februari om 13:54

ik fotografeer alles. het liefst met veel fantasie. En recht uit het toestel. Zo warmen we ons op aan de zon of vangen we de zon in een netje. maar ook een kind op een groot paard met prachtige jurk in een fantasierijk bos. En de honden met al hun kunstjes. Maar ook de bijtjes en de vlinders in hun prachtige omgeving. Maar ook miniautootje met gewone mensen die instappen. En de zwanen bij prachtige zonsopkomsten.
En natuurlijk net als de superwolfbloedmaan, gaat vandaag ook de supersneeuwmaan op de foto

Reageer hier op
Your Avatar
Ine Geelen 19 februari om 13:54

Als ik aan het fotograferen ben ,zit ik helemaal in mijn element. . Het liefste fotografeer ik alles in de natuur ,van macro ,dieren, omgeving ect.

Reageer hier op
Your Avatar
Marie-Louise Van Rhee 19 februari om 13:59

Ik maak graag portretfoto's, onderwater foto's en natuurfoto's. Zou graag naar de voorbeurs komen en genieten van alles wat ik zie

Reageer hier op
Your Avatar
Esther Bergerhof 19 februari om 14:00

Ik vakantie, mijn vader voornamelijk zijn hobby hosta's. Zou leuk zijn om hier met mijn vader naartoe te gaan.

Reageer hier op
Your Avatar
Monique smit 19 februari om 14:08

het liefst fotografeer ik Honden , als hobby begonnen studio en buiten actie en portret www.jabafoto.nl

Reageer hier op
Your Avatar
eugene lentjes 19 februari om 14:08

het liefste zit ik in de natuur en fotografeer flora en fauna (zie www.elentjes.de )

Reageer hier op
Your Avatar
Germa van de Kamp 19 februari om 14:09

dat wat mijn gevoel raakt is de moeite waard om in beeld vast te leggen

Reageer hier op
Your Avatar
Danny Den Breejen 19 februari om 14:13

Eindelijk weer een mogelijkheid om niet alledaagse dingen en mensen te fotograferen en medefotografen te ontmoeten. Kijk er naar uit.

Reageer hier op
Your Avatar
Erik Spiekman 19 februari om 14:15

Portretten.

Reageer hier op
Your Avatar
Klaas Leguit 19 februari om 14:19

Ik fotografeer graag de natuur, vogels en gebouwen. Loop tijdens mijn wandelingen dan ook altijd met een fisheye tot 150-600 mm.

Reageer hier op
Your Avatar
Marina Van Den Eijnden 19 februari om 14:24

Hoi, mijn interesse is heel breed. Urbexfotografie (alleen jammer dat de beste locaties geheim zijn en vaak in België, Frankrijk of Duitsland zijn), Portretfotografie, Historische gebouwen, flora en fauna. Maar mijn absolute favoriet is de natuur en dieren, en dan vooral macro. Dat blijkt telkens weer. Wat voor locatie ik ook ben, ik zie altijd wel een bloemetje, blaadje etc om in de macrostand te fotograferen.
Groetjes Marina.

Reageer hier op
Your Avatar
Marcel Wiegerinck 19 februari om 19:40

Mooi Marina. Catching Dreams gave naam.

Your Avatar
Wilma Nab 19 februari om 14:27

Ik fotografeer graag mensen om hun ware essentie vast te leggen. Geweldig vind ik dat!

Reageer hier op
Your Avatar
Anneke den Hartigh 19 februari om 14:31

Ik fotografeer alles wat ik door mijn lens zie! Soms denk ik wel eens...ik zie heel de wereld door EEN oog! Overal zie ik wel een mooi plaatje in! Wat soms ook bijzondere foto's oplevert.

Reageer hier op
Your Avatar
As Janson 19 februari om 14:31

Ik maak heel graag foto’s van alles, als ik daarmee de simpele pure schoonheid kan laten zien. Iets een stukje aandacht mag geven gewoon omdat het puur en mooi is. Natuur, dieren en mensen zijn wel mijn favorieten onderwerpen.

Reageer hier op
Your Avatar
Frans Houweling 19 februari om 14:41

Ik fotografeer graag mooie plekjes in steden.

Reageer hier op
Your Avatar
Arnold Rodenburg 19 februari om 14:54

Ik fotografeer graag mensen (modellen) en stadsgezichten zonder mensen....

Reageer hier op
Your Avatar
Theo Willems 19 februari om 15:01

Ik fotografeer het liefst natuur ,dieren en mensen maar eigenlijk vind ik alles wat met fotografie te maken heeft leuk

Reageer hier op
Your Avatar
Henk Klooster 19 februari om 15:13

Ik ben rolstoel gebonden en fotograferen is voor mij een rustpunt. Fotografeer het liefst in de natuur en met de natuur, portretten, natuur, honden en nu in de stad stadsfotografie. De ene keer in een middag twee foto’s en de andere keer meer dan 100.

Reageer hier op
Your Avatar
Marijke Verhagen 19 februari om 15:19

Wat een leuke actie.
Ik fotografeer graag mensen zoals ze echt zijn en hoe ze zich echt voelen.
Dit combineer ik dan ook graag met mijn werk als coach. Als reflectie op zichzelf en om een verandering in gang te zetten.
Zeer dankbaar om na een tijd diezelfde persoon weer mogen portretteren.

Reageer hier op
Your Avatar
Joke Hilhorst 19 februari om 15:34

Weidse landschappen

Reageer hier op
Your Avatar
Lia Schrantee 19 februari om 15:34

Wat ik graag fotografeer? Je kunt beter vragen wat ik niet graag fotografeer.
Mijn horizon is heel groot, ik ben erg leergierig en vind alle nieuwe dingen een uitdaging.
Van natuur, landschap, macro, straat, familie tot creatief.

Reageer hier op
Your Avatar
Ton Hilhorst 19 februari om 15:35

Bloemen, insecten

Reageer hier op
Your Avatar
Lucienne Janssens 19 februari om 15:36

Ik maak graag foto's van architectuur.

Reageer hier op
Your Avatar
Elma Claassen 19 februari om 15:36

Stilleven en Portret, altijd op zoek naar sfeer en licht!

Reageer hier op
Your Avatar
Anita Lankhuijzen 19 februari om 15:38

Ik fotografeer graa.g architectuur

Reageer hier op
Your Avatar
Ineke Stofmeel 19 februari om 15:47

Ik fotografeer graag humor !

Reageer hier op
Your Avatar
Ellen Van Booren 19 februari om 15:48

Hallo Marcel
Ik fotografeer graag de mensen in de stad , straatfotografie dus en architectuur. Je hoeft je camera maar mee te nemen en er is altijd wel iets verrassends te fotograferen. Erg leuk om te doen. Met hartelijke groet, Ellen

Reageer hier op
Your Avatar
Henry Franse 19 februari om 15:51

Niets mooier dan mensen natuurlijk. Portretten vind ik prachtig maar ook Landschappen zijn uitdagend fotomateriaal.

Reageer hier op
Your Avatar
Karin Van den heuvel 19 februari om 16:17

ik fotografeer graag mensen in welke vorm of omgeving dan ook....
fotografeer ook wel eens natuur , macro of gebouwen, maar als er mensen bij/in staan vind ik het al snel boeiender.... ben een mensen mens maar dat was denk ik inmiddels al duidelijk....

Reageer hier op
Your Avatar
Bram Catsburg 19 februari om 16:46

Ik fotografeer alles wat in de natuur leeft en natuur is.
Ook maak ik veel macrofoto's, van allerlei insecten, vooral van libellen.
Maar maak ook panoramafoto's, vooral van Rotterdam.

Reageer hier op
Your Avatar
Sylvia van Deursen 19 februari om 16:56

Ik trek er graag op uit met mijn fiets en camera voor lange tochten en probeer dan de sfeer te fotograferen. Landschap, lucht, zonsopkomst/ondergang. Mensen die ik onderweg ontmoet. Bijzondere gebouwen, zoveel moois om van te genieten.

Reageer hier op
Your Avatar
Rik Heres 19 februari om 17:09

Ik geef mijzelf ieder jaar een opdracht om ieder jaar anders naar dingen te kijken. Bv de vergankelijkheid van het leven. Ik moet/mag mezelf selectief gaan kijken en natuurlijk de foto’s maken zoals ze zijn en niet bewerken of in scène zetten. Is erg leuk om te doen.

Reageer hier op
Your Avatar
Corrie Vissers 19 februari om 17:27


Ik fotografeer graag mensen in de/hun omgeving. Mensen in situaties. Sportief of gewoon winkelend.

Reageer hier op
Your Avatar
Patricia Mallens 19 februari om 17:34

Voor mijn hobby fotografeer ik eigenlijk alles wat ik tegen kom. Toen ik met iemand sprak en dit vertelde zei hij: je bent dus een moment fotograaf. Jip goede omschrijving. Vooral weerspiegelingen en doorkijkjes vind ik gaaf. Voor mijn eigen bedrijfje doe ik vooral gezinsfotografie. Momenteel ben ik bezig met een opleiding ;veel info en weer een hele nieuwe kijk op fotograferen. Weer helemaal vanuit een ander perspectief met je camera omgaan. Daarom zou ik graag naar de fair gaan, ook daar rondneuzen.

Reageer hier op
Your Avatar
Ingrid Verhey 19 februari om 17:36

Ik fotografeer overal waar ik kom de wijze waarop de WC doorgetrokken wordt. Het is onvoorstelbaar op hoeveel manieren dat kan en wat de verschillen per land zijn. Drukknoppen, hendels, de plaatsing ervan, etc. Fascinerend!

Reageer hier op
Your Avatar
Diana Bok 19 februari om 18:01

Ik fotografeer graag vanalles, maar het liefst de kleine dingen waar je normaal langs loopt die dan van dichtbij. Om het wat klein is ook waarderen. Zo ontstaan vaak de leukste kiekjes. En dat maakt mijn dag weer goed.

Reageer hier op
Your Avatar
Yvonne Westende 19 februari om 18:30

Ik ga er graag op uit en fotografeer mensen en vogels. Ik krijg ook graag een opdracht en dan maak ik daar graag iets van. Op mijn eigen manier.

Reageer hier op
Your Avatar
Rene Van Putten 19 februari om 18:31

Nachtfotografie / lange sluitertijd en hebben mijn voorkeur

Reageer hier op
Your Avatar
Maike den Houting 19 februari om 18:37

Wat ik vooral ontzettend leuk vind om te fotograferen is de sterrenhemel.

Reageer hier op
Your Avatar
19 februari om 18:54

Ik fotografeer het liefst wat ik tegenkom tijdens lange wandelingen in de natuur: bomen, bloemen, landschappen, gebouwen soms ook.

Reageer hier op
Your Avatar
marc suy 19 februari om 19:05

ik fotografeer graag karakterkopen en verlaatte panden

Reageer hier op
Your Avatar
Sabrina S 19 februari om 19:12

Mens & dier.

Reageer hier op
Your Avatar
Yneke Vollemans 19 februari om 19:15

Ik fotografeer graag mensen op straat. Daarnaast heb ik een passie voor food fotografie.

Reageer hier op
Your Avatar
Sylvia Vaessen 19 februari om 19:32

Urbex en motoren. Met een knipoog naar stoere bikers. Een combi van deze is het mooiste wat er is om te fotograferen.

Reageer hier op
Your Avatar
Carl Beentjes 19 februari om 19:34

Ik fotografeer graag mensen en evenementen.

Reageer hier op
Your Avatar
Kelly de Roij 19 februari om 19:38

Dat moment dat je moet gaan nadenken wat je nou het liefste fotografeert....

Het liefst fotografeer ik herrineringswaardige foto's!!

Ik zou bijvoorbeeld super graag bruiloften fotograferen, maar dat is nog een stapje te ver.

Reageer hier op
Your Avatar
Wim Heijne 19 februari om 19:55

Ik fotografeer graag landschappen en gekke situaties/contrasten

Reageer hier op
Your Avatar
Vincent van mullekom 19 februari om 19:58

Ik fotografeer graag slakken. Het liefst aan tafel.

Reageer hier op
Your Avatar
Albert Bouman 19 februari om 20:05

Dag Marcel Wiegerinck dat is misschien ook wel gelijk probleem, want eigenlijk vind ik alles wel leuk om te fotograferen. Je kijkt constant rond en maakt in gedachten ook overl een foto van,, maar om het mooiste of misschien omdat het altijd om je heen is is de wonderlijke natuur om je heen. ( macro) bloemen.dieren (zonsondergang ) landschappen zwart wit
Ach ja foto; maken is gewoon heerlijk om te doen,
Zo zie je maar weer geen keus gemaakt
Met vriendelijke groet Albert

Reageer hier op
Your Avatar
Marcella Bomas 19 februari om 20:13

Ik vertel graag een verhaal met mijn foto’s. Het heeft wel altijd met mensen te maken; op reis, aan het werk of tijdens een trouwerij.

Reageer hier op
Your Avatar
Anne Tenthof 19 februari om 20:23

Dieren, vooral honden

Reageer hier op
Your Avatar
Annemarie Doesburg 19 februari om 20:24

Portretten

Reageer hier op
Your Avatar
Lia Voogt 19 februari om 20:24

Vakantiefoto's

Reageer hier op
Your Avatar
Yvonne van Lieshout 19 februari om 20:25

Ik fotografeer heel erg graag dieren en dan vooral honden. Ik ben hondenfotografie gaan doen nadat ik mijnstijlfotografie of de fotofair heb leren kennen. En ben daar alleen nog maar meer enthousiaster door geworden.

Reageer hier op
Your Avatar
Dennis Havenaar 19 februari om 20:26

Actiefotografie, sporten als voetbal en motorraces.

Reageer hier op
Your Avatar
Sandra de Jong 19 februari om 20:28

Ik fotografeer nog maar kort. Hiervoor altijd alleen maar met mijn telefoon. Ik vind het heel leuk om kinderen te fotograferen, schoolfoto's maken lijkt me daarom heel leuk.

Reageer hier op
Your Avatar
Johnny De Gruyter 19 februari om 21:02

vooral landschappen, maar af en toe een macro en een portraitje.

Reageer hier op
Your Avatar
Lorency van den Hurk 19 februari om 21:13

Ik fotografeer graag de mooie stad Eindhoven wat het allemaal te bieden heeft. En natuurlijk mijn lieve hond Bumper

Reageer hier op
Your Avatar
Britt Eichhorn 19 februari om 21:54

Honden

Reageer hier op
Your Avatar
Ilse Cardoen 19 februari om 22:11

Mijn achtertuin is de Oostvaardersplassen, dus Konicks, herten, en vogeltjes zijn mijn favoriete onderwerpen !!

Reageer hier op
Your Avatar
Peter Van Doren 19 februari om 22:15

Alles, wat ik zie probeer ik zo mooi mogelijk te beschrijven in mijn foto's

Reageer hier op
Your Avatar
Petra Huijsmans 19 februari om 22:27

Met zorgvuldigheid bekeken
Met veel creativiteit vastgelegd
Door de emotie gevangen
en met passie gefotografeerd.
"Sport"


Reageer hier op
Your Avatar
Lieselot van Liempt 19 februari om 22:37

Hoe geweldig zal het zijn om deze kaarten te winnen zodat ik me nog meer kan verdiepen in portretfotografie om naar de workshop van Bram van Dal toe te gaan die op de fotofair geven wordt :-)

Reageer hier op
Your Avatar
Guido Bosland 19 februari om 22:51

De zaken die ik het liefste fotografeer zijn dansers en sporters. De combinatie van bewegend beeld en stilstand in de foto vind ik eigenlijk het mooist.

Reageer hier op
Your Avatar
Wendy Van Schijndel 19 februari om 22:55

Ik ben gek op natuur fotografie. Maar vooral ook tijdens het reizen. Bijzondere plekken, cultuur, architectuur, mensen vastleggen.

Reageer hier op
Your Avatar
Yvonne Van der Sanden 19 februari om 23:21

Macro en straatfotografie doe ik erg graag maar ook andere vormen van fotografie vind ik heel leuk om te doen. Ik leer daar ook weer veel van.

Reageer hier op
Your Avatar
Hanneke Van Lit 20 februari om 00:23

De Noordwaard, Koniks, waterbuffels en Schotse hooglanders...vogels en rust...de Noordwaard

Reageer hier op
Your Avatar
Remko Schotsman 20 februari om 00:39

Omkijken, dat is de naam van mijn laatste expositie. Ik fotografeerde mensen die zich vrijwillig en onbaatzuchtig inzetten voor andere mensen, dieren of de planeet. Geïnspireerd door de 7 werken van barmhartigheid besloot ik met een collega-fotograaf barmhartigheid anno 2018 in beeld te brengen. Zo bezochten we de voedselbank, een handwerkclub, een man die vanuit huis medeflatbewoners helpt bij financiële zorgen, een oud voorzitter van de Zonnebloem die nog altijd de jaarlijkse picnick bij haar in de achtertuin organiseert voor zieken en ouderen, een vrouw die in de steek gelaten ratjes en andere huisdieren opvangt in haar eigen huis, een zwerfvuilopruimer en nog veel meer vrijwilligers die zich met ziel en zaligheid inzetten voor een betere en mooiere wereld. Wat kan er mooier zijn dan het fotograferen van zoveel positiviteit?
Ik fotografeer het liefst mensen, in iedereen schuilt schoonheid. Dat in beeld brengen en tonen is mijn missie als fotograaf.

Reageer hier op
Your Avatar
Laura Bremmers 20 februari om 03:59

Ik fotografeer graag. Het liefst dieren en natuur.

Reageer hier op
Your Avatar
Irma Huisman 20 februari om 06:46

Fotograferen is mijn lust en mijn leven, veel natuur en de rust doet een mens goed. Workshops geven in natuurfotografie is een heerlijk iets, om mijn kennis te mogen delen met anderen .

Reageer hier op
Your Avatar
Chantal Verel 20 februari om 07:13

Fotografeer het liefste dieren en mensen, zie graag de puur en echtheid van de persoon terug in de foto, dat geeft zo een ontzettend mooi beeld waar

Reageer hier op
Your Avatar
M De Vries 20 februari om 07:25

Ik maak het liefst macro foto's en zou het top vinden als op de fotofair daar meer aandacht voor is. Ik kan het iedereen aanbevelen, er gaat een nieuwe wereld voor je open!

Reageer hier op
Your Avatar
Erik Rijks 20 februari om 08:05

Portretten, foto 's met gevoel maken ( met "das gewisse Etwas")..... portretten waar je naar blijft kijken..

Reageer hier op
Your Avatar
Marleen Kampert 20 februari om 08:16

Ik fotografeer graag mensen, natuur, landschappen.

Reageer hier op
Your Avatar
Tania Matthyssen 20 februari om 09:08

Ik fotografeer zeer graag de natuur tijdens onze vele wandelingen en alle vakantiebelevingen, natuurlijk ook onze 2 honden.

Reageer hier op
Your Avatar
Karin Meggelaars 20 februari om 10:10

Wat zou het leuk zijn om te winnen. Ik fotografeer nog niet zo lang dus een mooie gelegenheid om tips en inspiratie op te doen.

Reageer hier op
Your Avatar
Look Scherpbier 20 februari om 10:12

Fotograferen is voor mij genieten in het nu, de omgeving waarnemen, scannen ... om te zien wat kan ik er mee als fotograaf en dan naar de actie het maken van de foto. Kom ik thuis kan ik kijkend naar de beelden nagenieten van het moment

Reageer hier op
Your Avatar
Inez Van Giel 20 februari om 10:36

ik fotografeer graag dieren, en details - liefst nog dingen die het blote oog niet meteen gezien zou hebben ;-)

Reageer hier op
Your Avatar
Charlie Vanhoudt 20 februari om 10:45

Ik fotografeer gaarne portretten,landschappen, natuur en vooral mijn kleinkinderen die mee zijn op reis. Daar maak ik fotoboeken van en dan kan je deze van jaar tot jaar weer bekijken . En dan zie je hoe jouw kleinkinderen veranderen en evolueren. Zalig.

Reageer hier op
Your Avatar
Marlies Laenen 20 februari om 15:16

Ik fotografeer graag de ziel en de emotie van een huis. Om herinneringen te maken voor de bewoners of familieleden. Hiervan maak ik een fotoboek wat op een creatieve wijze is gevuld.
Herinneringen om niet te vergeten.

Reageer hier op
Your Avatar
Inge van Breenen 20 februari om 17:17

Wat fotografeer ik graag? De natuur, bijvoorbeeld een mooie zonsondergang, maar ook de kleine beestjes(macro). Vind zoveel leuk :-)

Reageer hier op
Your Avatar
Ruud Rovers 20 februari om 18:04

Ik fotografeer van alles
en doe dat met veel plezier
Maar het liefste van dat al
fotografeer ik mens en dier.

Reageer hier op
Your Avatar
Ruud Heuvelmans 20 februari om 18:52

Mijn gezin, een reis, de zon en de maan
Een landschap, een portret met een lach of een traan
Een actie, een macro, de carnaval
Een bruiloft, een feest en een popfestival

Reageer hier op
Your Avatar
Fronika Westenbroek 20 februari om 19:10

Eigenlijk is alles leuk haha maar als ik dan toch moet kiezen : Paarden en macro

Reageer hier op
Your Avatar
Sander Cloudt 20 februari om 20:12

Sinds de bloedmaan vorig jaar en afgelopen januari ben ik gefacineerd in het fotograferen van de maan.

Reageer hier op
Your Avatar
Natas O. 20 februari om 20:30

Het liefst fotografeer ik kinderen en honden en dol op photoshop manipulaties :)

Reageer hier op
Your Avatar
Jarno vd Broek 20 februari om 20:46

Fotografeer graag de natuur en gebouwen. Ben pas begonnen om Muziekband te fotograferen als ze aan het spelen zijn. Dit lukt af en toe nog niet goed, maar al doende leert men.

Reageer hier op
Your Avatar
Riny Janszen 20 februari om 23:59

Mijn voorkeur gaat uit naar landschappen en architectuur.

Reageer hier op
Your Avatar
Astrid van Heerebeek 21 februari om 07:25

Het liefste fotografeer ik kinderen en maak ik portretten. Lief style fotografie vind ik echt prachtig, een persoon in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. Heel gaaf en leuk om te doen.

Reageer hier op
Your Avatar
sabine Rebergen 21 februari om 08:01

straatfotografie vind ik heel erg leuk o te doen

Reageer hier op
Your Avatar
Geard van Vliet 21 februari om 08:21

Foto Fair is een leuke dag om te doen op fotografisch gebied. Je komt hier in contact met andere liefhebbers. Mijn interesse gat naar het fotograferen van mensen, vooral in klederdag. Deze dag is daar mooi voor. Enige cursussen heb ik al gevolgd.

Reageer hier op
Your Avatar
Marion Verwindt 21 februari om 14:13

Ik fotografeer graag mensen in steampunk, piratenkleding of in een andere outfit. Ook landschapsfotografie vind ik erg leuk en verder vind ik het inspirerend om in "opdracht" te fotograferen en dan met een thema dat ik mezelf opleg of op een andere manier vind.

Reageer hier op
Your Avatar
Ronique Bruinier 21 februari om 22:01

Mijn fotografie-hart wordt blij van macrofotografie en dan het liefst softe, dromerige beelden...

Reageer hier op
Your Avatar
Connie van Geffen 22 februari om 13:12

Het liefst fotografeer ik de natuur, bloemen insecten enz, ik zoek vaak naar reflectie , bijv. in water. Dieren in de natuur of dierentuin, pretparken , evenementen en dan met name mensen of onverwachte gebeurtenissen.

Reageer hier op
Your Avatar
marianne de rooij 22 februari om 13:35

Fotografeer graag dieren, voornamelijk paarden en honden.
Mijn eigen honden staan daarom ook regelmatig model.

Reageer hier op
Your Avatar
roswitha geleijns 23 februari om 15:09

geef mij een camera en ik ben gelukkig. Heb ik die niet dan pak ik mijn mobiel. Dus van portret tot natuur, ik vind alles wel fascinerend om te doen.

Reageer hier op
Your Avatar
Marcel Wiegerinck 26 februari om 16:20

De winnaars van de twee entreekaarten per persoon zijn:

Frans Snoeren
Elise Beckers
Zeid Al-Yassiri
Frans Houweling

Reageer hier op
Your Avatar
Henri V Alphen 28 februari om 11:11

sport natuur toneel

Reageer hier op
Your Avatar
T Hellegers 23 maart om 17:55

Winnen kaarten voor de Fotofair 2019.Ik fotografeer alles.

Reageer hier op

Anderen bekeken ook

Meer artikelen over fotografie

Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden