De opdracht: Jouw klik met water

Iedereen heeft wel wat met water, of het nu gaat om een hardlooprondje langs de stadsvijver, turen over prachtige vennen of een mooie wandeling langs een beek. Je kunt het ook dichter bij huis zoeken zoals het regenwater rondom je huis of de sloot in jouw straat.

Meedoen? Deelname staat open voor jong en oud, van professional tot hobbyfotograaf. Foto’s moeten gemaakt zijn in het werkgebied van Waterschap De Dommel.

Wat kun je winnen?

1e prijs: Jouw winnende foto afgedrukt op groot canvas en een boottocht voor 8 personen over de Dommel.

Publieksprijs: Een boottocht voor 8 personen over de Dommel. Uit alle inzendingen kiest Waterschap De Dommel de mooiste foto uit voor de 1e prijs. De inzendingen worden geplaatst op de website en de Facebookpagina van Waterschap De Dommel. De foto met de meeste likes op Facebook wint de publieksprijs.

FOTOWEDSTRIJD WATERSCHAP DE DOMMEL