Jouw beste foto | 1 augustus tot en met 28 augustus 2022

De Get The Picture Challenge van deze maand is; Jouw Beste Foto

>>>>>>>>>>
Deze keer maak ik een uitstapje! Laat jouw beste foto('s) zien die je ooit gemaakt hebt. Lees de spelregels want die heb ik speciaal voor deze maand aangepast.

Mijn beste foto heb ik gebruikt in de header van de blog. Deze heb ik gemaakt in Namibie - februari 2007 en is al jaren mijn favoriet.

>>>>>>>>>>

Dit keer ga ik onder de inzenders 3 fotografieboeken verloten. Welke titels dat zijn is nog een verrassing.

>>>>>>>>>

Stuur je foto in het fotoalbum die bij deze challenge hoort. Als je niet weet hoe dit moet bekijk je eerst deze pagina

1. Word lid (GRATIS) van de Get The Picture club
  2. Klik op het album van de challenge van deze maand
  3. Klik linksonder op de blauwe knop foto's toevoegen (je moet hiervoor wel ingelogd zijn en gratis lid worden van de Get The Picture club)
Plaats jouw beste foto

Wat is Get The Picture Challenge?

Elke maand krijg je een nieuwe foto uitdaging om te gaan fotograferen. Je wordt geïnspireerd door onze Fotoclub Fotografie Community van bevriende fotografen die samen met jou aan deze uitdaging deelnemen.

In de Get The Picture club kan je naast je gemaakte foto’s insturen ook vragen stellen die je hebt bij het maken van je foto’s voor de Get The Picture Challenge.

Iedereen die meedoet wordt ook uitgedaagd om andere mensen vooruit te helpen door o.a. vragen te beantwoorden die bij de discussies worden gesteld. Ook het geven van feedback, tips en tricks zijn voor iedereen een waardevolle aanvulling.

Kortom de Get The Picture Challenge is een leuk manier om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen en om betere foto’s te maken je camera beter te beheersen. De Get The Picture Challenge is geen fotowedstrijd en iedereen kan meedoen op elk niveau. Het is jouw uitdaging.

Spelregels!

1. Normaal staat hier een andere spelregel maar speciaal voor deze maand mag je wel foto's uit je archief uploaden.

2. Je mag maximaal 2 foto’s toevoegen per Get The Picture Challenge.

3. Geen logo's, namen en teksten in de foto's in de vorm van een watermerk. Je mag wel logo's, namen en teksten fotograferen.

4. Geef een beschrijving hoe je de foto gemaakt eventueel met welke instellingen. Deze laatste is niet verplicht maar wel interessant voor kijkers en deelnemers.

5. Tot slot like en deel deze blog zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Ook deze is niet verplicht maar wel top als je dat doet.

Get The Picture Wall of Fame

Ik kies elke maand van de ingestuurde foto’s samen met een aantal andere mensen de beste en mooiste foto’s uit. Dit zullen maximaal 15 foto’s zijn maar het kan er ook maar 1 zijn. Deze foto’s komen op de Wall of Fame terecht en maken kans om ooit geëxposeerd te worden op de Get The Picture Foto Expositie. Aan het einde van elke maand laat ik de gekozen inzendingen zien via de blog met de volgende Get The Picture uitdaging elke eerste van de maand.

De beste inzendingen van vorige maand | Eindbestemming | juli 2022

Deze ronde relatief weinig inzendingen maar het was dan ook lastig te fotograferen onderwerp. Ik heb uiteindelijk 3 foto's gekozen.

Fotografie: Michael van Giel
Fotografie: Henk-Jan de Bruijn
Fotografie: Ineke Freriks

Vera Beckers 2 augustus om 11:37

Felicitaties aan de drie gekozenen!
Oef.............. ik dacht we krijgen nu een een makkelijker thema voor de challenge :)

Marcel Wiegerinck 16 augustus om 10:38

Dat moet lukken toch?