MisterLocation is een online marktplaats die fotografen, filmmakers en andere creatievelingen helpt om gemakkelijk fotostudio’s en locaties te vinden. Het platform bevat momenteel ruim 200 studio's in meer dan 20 steden. Wie een fotostudio huurt via deze marktplaats betaalt niets extra's; hierbij geldt gewoon de prijs per uur of dag die de studio vraagt (MisterLocation verdient daar niet aan). Een hele gemakkelijke manier dus om een fotostudio te boeken, zonder service fees te betalen.

Toen Emanuele Musarra in Boedapest was voor een shooting, was de onafhankelijk filmmaker meer tijd kwijt aan het zoeken van een geschikte studio dan aan de filmopnames zelf. Dat hij geen Hongaars spreekt, hielp hem niet. Hij realiseerde zich dat duizenden filmmakers regelmatig tegen hetzelfde probleem aanlopen.

Daarom besloot hij samen met Eva van der Veer een platform te ontwikkelen om internationale fotografen, filmmakers en andere creatievelingen in contact te brengen met eigenaren van fotostudio’s en filmlocaties over de hele wereld. MisterLocation maakt het niet alleen makkelijker om fotostudio's en locaties te huren, maar brengt ook een internationale community samen van gelijkgestemde creatieve professionals.

• Wereldwijde marktplaats voor fotostudio’s en filmlocaties;
  • De eenvoudigste manier om waar dan ook ter wereld een fotostudio te boeken - zonder extra servicekosten te betalen;
  • Elke studio listing bevat een uitgebreide lijst met inbegrepen apparatuur en diensten;
  • Boek en betaal veilig via MisterLocation, zodat je je bij aankomst gelijk kan richten op jouw creatieve productie, zonder afleidingen of vertragingen;
  • Voor studio eigenaren: ontdek een geheel nieuwe internationale klantenkring!

Quotes

MisterLocation is een waardevolle website voor wie op zoek is naar studio’s en locaties. De site is met de grootste zorg samengesteld en biedt fotografen de mogelijkheid om studio's en locaties te vinden die geschikt zijn voor hun doeleinden... en hun budget.
– Aldo Stefanni, fotograaf en eigenaar Photosintesys, Milaan

Dit platform is echt heel handig. Het team van MisterLocation was super behulpzaam en de aangeboden locaties zijn geweldig. De zoek- en filterfuncties werken goed. Dank jullie wel!
– Carina Sandhu, bidding producer Wild Baba Productions, Berlijn

Met MisterLocation ben ik de community gestart waarvan ik zou willen dat die bestond toen ik zelf in de filmindustrie werkte. MisterLocation verbindt fotografen, filmmakers en andere creatievelingen met studio- en locatie-eigenaren over de hele wereld. Feedback van onze leden heeft ons enorm geholpen om onze service verder te verbeteren en onze website nog gebruiksvriendelijker te maken.
– Emanuele Musarra, founder MisterLocation

Huur of verhuur een fotostudio via MisterLocation

Ook voor studio-eigenaren!

Studio-eigenaren die hun studio op deze marktplaats willen aanbieden kunnen of voor het gratis pakket kiezen, of voor een betaald plan. Hier vind je de prijzen en verschillen. Met het gratis plan kun je bijvoorbeeld maar één listing aanmaken, met een betaald plan kun je meerdere listings aanmaken en je eigen merknaam ook noemen in de beschrijving van je studio.

De studio-eigenaar bepaalt altijd zelf aan wie, wanneer en onder welke voorwaarden de studio wordt verhuurd. Het doel van MisterLocation is puur en alleen het gemakkelijk met elkaar in contact brengen van potentiële huurders en studio-eigenaren. Wat zij daarna onderling afspreken is geheel aan hen.

Als er specifieke voorwaarden zijn (bijvoorbeeld zelf aanwezig of thuis zijn, of in het algemeen openingstijden bijvoorbeeld) wordt studio-eigenaren aangeraden om dat in de beschrijving van de studio op te nemen, omdat dat het gesprek vergemakkelijkt. Maar het is uiteindelijk aan de twee partijen zelf concrete afspraken te maken, daar gaan zij niet tussen zitten.

Hoe het werkt bij  MisterLocation
Hoe het werkt bij MisterLocation

Speciale korting voor Fotoclub-leden

Fotoclub-leden krijgen een speciale korting: met de code ML-FOTOCLUB krijgen zij de eerste 3 maanden 20% korting wanneer zij hun fotostudio/locatie aanbieden op MisterLocation met één van de betaalde pakketten (geldig tot ......).