Zoeken en filteren
Tags

Wat anderen zeggen

Lid's avatar
28 november 2019
Goede tips. Zorg ervoor dat je accu's altijd volledig vol zijn bij aanvang van een trip/shoot/workshop/photowalk. Bij koud weer stop de reserve accu's in je broekzak. Zet de helderheid van je schermpje op minimaal, gebruik alleen om compositie te controleren, en kijk niet telkens je foto's terug...
Lid's avatar
28 november 2019
Ik vind een smartphone handig om snel kiekjes te maken, een soort van moodboard samen te stellen van de screenshots en foto's die je maakt van interessante dingen waar je 'n keer met een "echte" camera iets mee kan doen... Verder gebruik ik de smartphone voor de leuke korte familie filmpjes waar je je gewone camera niet voor gebruikt.
Lid's avatar
28 november 2019
Goede tips! Zelf maak ik er een gewoonte van om de camera uit te schakelen zodra ik deze meer dan 10 tellen niet verwacht te gebruiken. En niet na iedere opname naar de gemaakt foto kijken op je scherm.
Lid's avatar
28 november 2019
Mooie uiteenzetting Huub! Smartphones hebben mij nooit kunnen overtuigen voor de diverse toepassingen, te veel compromissen waardoor ze van alles (soort van) kunnen maar nergens echt handig voor zijn. Als ik dan ook zie hoe vaak mensen ze aan de oplader hangen, dan lijkt het soms wel een vaste lijn :) Ik moet ook denken aan een tutorial van Joel Meyerowitz (held!) waarin hij uiteenzet waarom je beter een camera kunt gebruiken om te fotograferen dan een smartphone: Je bent dan veel gerichter bezig met fotograferen, zonder dat je afgeleid wordt door berichten, grappige filmpjes van een kat, etc :) Daar heeft hij natuurlijk wel een punt.
Lid's avatar
28 november 2019
ja die zou ik ook graag willen ..gewoon nederlands
Lid's avatar
6 november 2019
Heel erg bedankt voor dit podium! ;-)
Lid's avatar
26 oktober 2019
Mijn foto
Lid's avatar
1 oktober 2019
Duidelijke info. Als je een minimaal inkomen hebt is €50,- echter al een enorme uitgave en €125,- helaas geen optie. Maar ik ga gewoon kijken op marktplaats, ook een optie.
Lid's avatar
1 september 2019
Half augustus gepre-orderd. Ik ben benieuwd. Hopelijk ook een verbetering van de stabilitwit van het pakket.
Hij staat voor je klaar!
Oeps... Niet alle gegevens zijn correct ingevuld!
Foto! Clubmagazine Downloaden