Zoeken en filteren

19 april 2018
Hier mijn bijdrage :-)
14 april 2018
Leuk! Ben benieuwd naar je resultaat.
14 april 2018
leuk dat je de details met ons deelt ga het zeker zelf ook proberen
30 maart 2018
Laat niet over je heen lopen. Ik heb enkele dingen geprobeerd en uit privacy redenen benoem ik niet deze situaties. Omdat deze 'klussen' anders verliepen dan dat ik had gehoopt, kreeg ik er minder plezier in en moest ik uitkijken dat ik het plezier in fotografie en de rompslomp eromheen niet kwijt raakte. Maak duidelijke afspraken en wees concreet. Dit is een tip die ik mee wil geven! Ik sta hiervoor niet sterk genoeg in mijn schoenen en daarom hou ik het nu bij 'eigen werk', straatfotografie in mijn geval. Hier exposeer ik soms mee en op die manier probeer ik 'professioneel' te worden. Dit doe ik door middel van (leren van) exposities, deelnemen aan grote en kleine (kunst)markten en vooral streng zijn op mezelf en op mijn werk. Niet goed is niet goed en op deze manier ontwikkel ik mezelf.
29 maart 2018
Leuk artikel Paulien. Ik kan me mijn eerste opdracht nog goed herinneren. Knikkende knieën. Dat was bij een congres in Amsterdam met wat later bleek een aantal mensen bekend van TV. (slik) Dat maakte mij niet perse heel zeker van mijn zaak. Ik had gelukkig iemand meegenomen om samen te fotograferen. Samen hadden we genoeg goede foto's om deze te kunnen leveren. Op dat moment kwam ik er ook achter dat ik het flitsen nog niet onder controle had. Opdrachtgever was tevreden en ik heb daarna nog vele opdrachten voor hen gedaan.
Tip: Gewoon doen hoe sneller je op je bek gaat des te sneller je leert en beter wordt.
15 maart 2018
Proficiat Robert.
En dat we een aantal van je concertfoto's MET FLITS terug gaan zien op de faceboek pagina's van FOTOCLUB.nl
14 maart 2018
Robert gefeliciteerd!
13 maart 2018
DE WINNAAR IS: ROBERT VERHOEVEN. Ik heb alle namen op een rij gezet en via random.org/lists/ de uitslag laten bepalen. Gefeliciteerd het boek komt naar je toe.
13 maart 2018
Robert je bent de winnaar van het boek. Ik stuur je een mail met informatie.